You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Sommerhus

På denne side er der samlet en række nyttige informationer til ejere af sommerhuse i Jammerbugt Kommune. I Danmark må du kun bo i dit sommerhus om sommeren.

Sidens indhold

Hvis du som sommerhusgrundejerforening vil modtage post fra Jammerbugt Kommune

Hvis du er formand for en sommerhusgrundejerforening og vil modtage post fra kommunen bedes du indtaste sommerhusgrundejerforeningens kontaktoplysninger her.

Jammerbugt Kommune sender f.eks. information om renovation, indkalder til formandsmøder for sommerhusgrundejerforeningerne mv.

Husk desuden at rette kontaktoplysningerne, når en ny formand tiltræder eller der sker øvrige ændringer.

Registreringer Sommerhusejerforeninger

Registreringer sommerhusejerforeninger

Folder med information til sommerhusejere i Jammerbugt

Grundejerforeninger

I nogle områder er der grundejerforeninger, der har fastsat retningslinjer for, hvordan bygninger og grunde skal fremstå i pågældende områder.

Din ejendom kan således være pålagt begrænsninger, der kan have indflydelse på, hvordan din byggesag ender.

Såfremt du ikke allerede ved køb af ejendommen/grunden modtog vedtægter fra grundejerforeningen, kan du altid kontakte formanden for din grundejerforening og få vedtægterne udleveret.

Nybyggeri, ombygning og tilbygning

Langt de fleste sommerhuse i Jammerbugt Kommune ligger i sommerhusområder.

Et sommerhusområde er en zonebetegnelse ligesom landzone og byzone. Enkelte sommerhuse kan dog godt være beliggende i landzone. Hvis det er tilfældet for dit sommerhus, kræver ændringer i mange tilfælde en landzonetilladelse.

Lokalplaner

I sommerhusområderne er der også ofte en lokalplan, der giver nogle retningslinjer for, hvordan der må bygges i dit sommerhusområde. Denne lokalplan kan derfor have stor betydning for dit byggeri.

Servitutter

På dit sommerhus kan der også være tinglyst nogle servitutter. De kan f.eks. have betydning for din adgangsvej. Du kan henvende dig til Vækst- og Udviklingsforvaltningen i Pandrup for at få svar på, om der er tinglyst servitutter på din ejendom.

Byplanvedtægter

Er dit sommerhus ikke omfattet af en lokalplan, eller er der ikke tinglyst servitutter på den, kan den være omfattet af en byplanvedtægt.

Se byplanvedtægter samt lokalplaner klik her

 

 

72 57 77 77
byg@jammerbugt.dk
Lundbakvej 5
9490 Pandrup

Telefontider

Mandag-onsdag

9-15.30

Torsdag

9-17

Fredag

9-12

Åbningstider - Pandrup Rådhus

Mandag-onsdag

10-14

Torsdag

10-17

Fredag

10-12