You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Fedtet spildevand

Her kan du læse om fedtet spildevand fra f.eks. kro, grillbar, cafeteria og storkøkken.

Søger du byggetilladelse til en levnedsmiddelvirksomhed, et erhvervsmæssigt køkken, en restaurant, et hotel, en café, en kantine, en grillbar, et pizzeria, en slagter, et bageri eller et cateringsfirma, er det almindelig rutine, at vi stiller krav om en fedtudskiller.

Kravet om installation af en fedtudskiller i eksisterende byggerier kan også opstå som følge af tilstoppede kloakledninger.

Vi stiller normalt ikke krav om fedtudskillere ved små pølsevogne, som ikke bruger friture.

Større industri

Vil du opføre en større industrivirksomhed med meget fedt i spildevandet, som et slagteri eller et mejeri, er det ikke nok at opføre en fedtudskiller.

Da kræver vi en spildevandstilladelse med nærmere bestemmelser om tilladte hjælpestoffer, dimensioner på fedtudskiller og løbende spildevandsanalyser.

Tilladelse fra kommunen

Inden du installerer en ny fedtudskiller og ændrer på virksomhedens afløbsforhold, skal du søge om tilladelse hos Jammerbugt Kommune.

Ansøgningen kan indsendes elektronisk til kommunen via portalen Byg og Miljø

Kontakt en autoriseret kloakmester, inden du vælger din nye fedtudskiller. Det er vores sikkerhed for, at anlægget bliver dimensioneret og tilsluttet efter gældende regler og normer.

Du kan læse mere om fedtudskilleranlæg til fedtet spildevand i denne brochure.

Industri

Brug denne mail, hvis du sende personfølsomme oplysninger

Brug industri@jammerbugt.dk til mails med ikke-personfølsomme oplysninger.

72 57 77 77
industri@jammerbugt.dk
Lundbakvej 5
9490 Pandrup

Åbningstider - telefon

Mandag-onsdag

9-15.30

Torsdag

9-17

Fredag

9-12

Åbningstider - fremmøde

Mandag-onsdag

10-14

Torsdag

10-17

Fredag

10-12