You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Tour de Jammerbugt 2024

Jammerbugt Kommunes gratis motionsløb, Tour de Jammerbugt, afholdes i sommeren 2024 med fire nye etapebyer. Vær med til at gå, løbe og cykle gennem Jammerbugt fra 2022-2025, hvor der hvert år annonceres nye etapebyer!

Sidens indhold

Hvad er Tour de Jammerbugt?

Tour de Jammerbugt er et gratis motionsløb, som bygger på fællesskab, bevægelse og lokalt ejerskab!

I perioden 2022-2025 efterstræber Jammerbugt Kommune, at Tour de Jammerbugt kommer rundt i hele kommunen. Dvs. at det er målet, at alle de 22 lokalsamfund med en selvstændig lokal udviklingsplan (LUP) i løbet af perioden når at blive værtsby for en etape i Tour de Jammerbugt.

Tour de Jammerbugt er for alle, der gerne vil bevæge sig i fællesskab med andre. Uanset om man er ung eller gammel, eller om man har lyst til at gå, løbe eller cykle, så kan man være med.

Etaperne planlægges og afvikles af initiativrige foreninger og ildsjæle i de forskellige lokalsamfund - så giv dem gerne en velfortjent klap på skulderen, når du møder dem i målområdet eller ved de opstillede depoter på ruterne!

Hvad kan du forvente som deltager?

Som deltager i Tour de Jammerbugt kan du først og fremmest se frem til en sjov oplevelse. Uanset om du kommer på mountainbike eller havelåge, om du er lynhurtig på 10 kilometer eller går 5 kilometer i sneglefart - så er der en rute til dig!

Inden løbsstart får du udleveret et personligt startnummer. Startnummeret er udstyret med en chip, som tager tid på din distance, hvis du er løbende eller cyklende. Alle deltagere modtager en officiel Tour de Jammerbugt 2024-medalje, og der trækkes lod om en eller flere præmier blandt deltagerne.

Ruterne er markeret med flag i forskellige farver, og langs ruterne vil de frivillige arrangører stå klar ved depoter med vand og snacks. 

Det er etapebyerne - altså lokalsamfundene - som er arrangører og de har alle lagt sig i selen for at skabe de fedeste og flotteste ruter igennem de forskellige byer.

Læs mere om de enkelte etaper nedenfor, hvor du også finder links til tilmelding.

Årets etapebyer

Kontakt for spørgsmål

Fritidskonsulent
Anne Kristensen
41 91 20 64