Indskrivning til skole og SFO

Indskriv jeres barn til skolestart og find information om bl.a. 0. klasserne i Jammerbugt Kommune, frit skolevalg og skoledistrikter.

Hvem skal starte i skole til august 2022?

Børn født i 2016 eller i 2015, som har skoleudsættelse, er undervisningspligtige og kan starte i 0. klasse til august 2022.

Indskrivningsperioden er 1. december 2021 - 15. januar 2022.

Forældrene vil sidst i november måned modtage informationsbrev om indskrivning til skole og SFO. Brevet sendes via e-boks.

Indskriv elev

Her kan du indskrive dit barn som elev i en folkeskoles 0. eller 1. klasse.

INDSKRIV ELEV

Information om indskrivning til skole og SFO

Kontaktinformation vedr. skoler og dagtilbud i Jammerbugt Kommune

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
bk@jammerbugt.dk

Skole- & Dagtilbudschef
Helle Nørgaard Pedersen
Tlf. direkte: 22 63 25 21
hnp@jammerbugt.dk

Sikker kommunikation
Hvis du sender oplysninger til kommunen, der indeholder personoplysninger, anbefaler vi, at du sender via borger.dk. Skriv til Børne og Familie. Bemærk, at du skal bruge dit NemID. Læs mere om sikker post på jammerbugt.dk.