You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Ung i Jammerbugt

Se hvilke tilbud og muligheder der er for dig som ung i Jammerbugt Kommune.

Din side - for børn og unge

Er du under 18 år? Er du ked af det, angst eller utryg? Har du det svært i familien? Uanset hvad der gør, at du har det dårligt, er vi her for dig.

Fritidspas

Det er muligt at søge om et fritidspas, som dækker udgifter til kontingent og/eller aktiviteter som fodboldskole eller spejderlejr.

Ungdomsboliger

Der er ungdomsboliger og kollegier over hele landet. I mange tilfælde skal du være studerende for at få en ungdomsbolig.

Ungdomskort kollektiv trafik

Et Ungdomskort er et pendlerkort til bus og tog, som du kan købe med rabat, hvis du er studerende på en SU-berettiget ungdoms- eller videregående uddannelse, eller hvis du er mellem 16 og 19 år.

Ungdomsskolen

Jammerbugt Ungdomsskole tilbyder fritidsaktiviteter og ungdomsklub for børn og unge i alderen 7. kl.- 17 år og juniorklubber for børn i 4.-6. klasse.

Ungeaftener

Er du mellem 18 og 30 år, har du udfordringer, mangler du et netværk eller nogen at være sammen med? Så kom og vær med til vores ungeaftener.

Ungeenheden

Ungeenheden arbejder for, at unge i alderen 15-29 år. som har behov for hjælp, støtte og rådgivning, får en samlet og helhedsorienteret indsats og plan.

Ungerådet

Jammerbugt Ungeråd er ungdommens stemme, der bliver hørt på det overordnede politiske niveau.