Ombytning af pas med fejl i fingeraftryk

Har du et pas, der er fejlproduceret med ombyttede fingeraftryk, så har du mulighed for at få det ombyttet med samme udløbsdato som det eksisterende.

Sidens indhold

Sådan gør du, hvis der er fejl i fingeraftryk i dit pas

• Bestille tid til at få ombyttet dit pas.
  • Møde personligt op, da der skal tages nye fingeraftryk.
  • Medbringe dit nuværende pas.

Du skal ikke have taget nyt foto, da dit nuværende pasfoto og øvrige data genbruges.

Dit nye pas vil have samme udløbsdato som dit nuværende pas og vil blive sendt direkte til dig.

Hvad betyder fejlen for dig?

Rigspolitiet oplyser, at pas med ombyttede fingeraftryk er fuldt gyldige. Ingen borger har hidtil oplevet problemer med at bruge passene. Rigspolitiet vurder dog, at der på sigt kan være en risiko for problemer med indrejse til andre lande, når de begynder at udlæse fingeraftryk fra pas.

Du kan se om dit pas er et af de fejlproducerede

her

Den Digitale Hotline

Den Digitale Hotline vejleder dig i de digitale selvbetjeningsløsninger, som kommunerne og andre myndigheder stiller til rådighed. Medarbejderne kan også besvare generelle spørgsmål om f.eks. pas, kørekort og digital post. Her kan du også få hjælp udenfor den normale åbningstid.

Kun telefonisk henvendelse

Åbningstider telefon:

Mandag-torsdag

Lørdag og helligdage

LUKKET

Søndag

Borgerservice Aabybro

Sikker post

Her finder du kontaktinformationer til sikker kommunikation og åbningstider for Borgerservice. Du kan også få flere informationer om Borgerservice og tidsbestilling her.

Toftevej 43
9440 Aabybro