You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Affald og genbrug

Her finder du alt om affaldshåndtering og genbrug i Jammerbugt Kommune.

Driftsstatus

Affaldshåndbøger for boliger og sommerhuse 2022

Selvbetjening for affald og genbrug

Når du følger et link, bliver du ledt til selvbetjeningen på borger.dk. Her kan du blive bedt om at logge ind med NemID.

Adgangsforhold for din skraldemand

Din skraldespand skal som udgangspunkt stilles til skel senest kl. 5 på tømmedagen, hvis du bor i byen. Det gælder både for dagrenovation og genbrug. Du kan dog få hentet affaldet inde på din grund, hvis adgangskravene for skraldemanden er opfyldt.

Affaldsplan, gebyrer og regulativ for husholdningsaffald

Her finder du Jammerbugt Kommunes affaldsplan, gebyrer og regulativ for husholdningsaffald.

Affaldstyper

Her kan du læse om de forskellige affaldstyper, og hvordan du skal håndtere dem.

Genbrugsbeholder

I Danmark vil vi gerne blive endnu bedre til at sortere og genanvende vores affald. Faktisk skal vi genanvende 50% af husholdningsaffaldet inden 2022. Første skridt her i Jammerbugt Kommune er din genbrugsbeholder, som vi tømmer hver 4. uge.

Genbrugspladser

Her kan du læse om genbrugspladserne i Jammerbugt Kommune.

Skoletjeneste og affaldsformidling

Vi elsker at tale om affald, genbrug og genanvendelse! Vil I have besøg af os på skolen, i boligforeningen, på villavejen eller en anden forsamling, kommer vi og taler om det, der interesserer jer. Det koster ingenting, og vi lover, at I bliver klogere.