Affald og genbrug

Her finder du alt om affaldshåndtering og genbrug i Jammerbugt Kommune.

Driftsstatus

Selvbetjening: Anmeld manglende tømning, se din tømningsdag m.v.

Når du følger et link, kan du blive ledt til selvbetjeningen på borger.dk. Her kan du blive bedt om at logge ind med NemID/MitID.

Adgangsforhold for din skraldemand

Din skraldespand skal som udgangspunkt stilles til skel senest kl. 5 på tømmedagen, hvis du bor i byen. Det gælder både for dagrenovation og genbrug. Du kan dog få hentet affaldet inde på din grund, hvis adgangskravene for skraldemanden er opfyldt.

Affaldshåndbøger

Her finder du affaldshåndbøgerne for boliger og sommerhuse i 2022. I affaldshåndbøgerne kan du bl.a. finde Jammerbugt Kommunes sorteringsvejledninger og en kort beskrivelse af næste års affaldsordninger.

Skraldekaravanen: Affaldsformidling og skoletjeneste

Vi elsker at tale om affald, genbrug og genanvendelse! Vil I have besøg af os på skolen, i boligforeningen, på villavejen eller en anden forsamling, kommer vi og taler om det, der interesserer jer. Det koster ingenting, og vi lover, at I bliver klogere.

Affaldsplan, gebyrer og regulativ for husholdningsaffald

Her finder du Jammerbugt Kommunes affaldsplan, gebyrer og regulativ for husholdningsaffald.

Affaldstyper

Her kan du læse om de forskellige affaldstyper, og hvordan du skal håndtere dem.

Genbrugsbeholder og tømning

I Danmark vil vi gerne blive endnu bedre til at sortere og genanvende vores affald. En vigtigt indsats her i Jammerbugt Kommune er din genbrugsbeholder, som vi tømmer hver 4. uge.

Genbrugspladser

Her kan du læse om genbrugspladserne i Jammerbugt Kommune.