You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Trekroner - oplevelser til lands og vands

Mellem Limfjorden, skov og åbne heder ligger Trekroner: En række landsbyer, hvor foreningsliv og landbrug blomstrer.

I Trekroner har vi aktiviteter for alle uanset fritidsinteresse. Mod syd byder Limfjorden vandhundene op til leg. Længere nordpå ligger Trekroner Idrætsforening som samler og aktiverer ildsjæle fra hele området. Og både i øst og vest venter vild natur. Det gør Trekroner til et lille område med plads til store armbevægelser.

Fordele ved Trekroner

Trekroner skole - på mange måder og steder

Det er ret typisk for skolen i Trekroner, når man sender eleverne på gå-ben gennem byen for at synge morgensang i den lokale kirke. Fællesskab, nærvær og skæve ideer er nemlig helt almindelig hverdag.

Der er stadig søvn i øjnene på nogle af de 140 elever fra Trekronerskole, når de en gang om måneden vandrer i samlet flok mod byens kirke. Men der er også smil, fjollerier og fællesskab på tværs af årgangene.

Den månedlige tur i kirke er alt andet end kedelig. Eleverne bevæger sig som et optog af livsglæde gennem byen. I kirken får ungernes stemmer en højtidelig men afslappet klang.

“Vi gør plads til, at børn kan lære på mange måder - og på mange steder.” Sådan lyder det fra skoleledelsen på Trekronerskolen. Netop derfor inddrager man både kirke, lokale virksomheder og naturen omkring skolen.

Lokal udvikling

Se den lokale udviklingsplan (LUP) for området
Trekroner