You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Karrieremuligheder

Der er mange spændende virksomheder og karrieremuligheder i Jammerbugt Kommune – og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige job.

Der er mange spændende virksomheder og karrieremuligheder i Jammerbugt Kommune – og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige job. Kontakt vores jobcenter og få en snak om dine jobønsker og -muligheder.

Du kan også følge med på Vækst Jammerbugts side, hvor vi løbende fortæller nye historier fra erhvervslivet i Jammerbugten – blandt andet om nye start-ups og om om etablerede virksomheder. 

Partnerjob

Pendler du eller din ægtefælle til Jammerbugt Kommune?
– og vil I gerne spare tid på transporten, så der er tid til mere af dét, der virkelig betyder noget?
Vi tilbyder en gratis introduktion til det lokale arbejdsmarked og hjælp til at finde job til ægtefællen eller kæresten her i kommunen.

Vi kender desuden de lokale ejendomsmæglere og har et overblik over boligforeninger i kommunen, så vi kan hjælpe jer i den rigtige retning, alt efter jeres ønsker og behov. 

Kontakt vores virksomhedskonsulenter på telefon: 72 57 89 90 og book en uforpligtende samtale. 

Selvstændig?

Har du en iværksætter gemt i maven eller har du allerede en virksomhed, som du overvejer at flytte – så kontakt Vækst Jammerbugt. Vi tilbyder professionel og kompetent erhvervsservice til iværksættere og etablerede virksomheder, der ønsker udvikling, forandring og ikke mindst vækst.