You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Fjerritslev - en hyggelig handelsby

Lige i smørhullet mellem hav og fjord finder du Fjerritslev – en driftig handelsby med masser af shoppemuligheder.

I Fjerritslev venter der en pragtfuld natur lige uden for døren. Efter blot ti minutters kørsel kan du dyppe fødderne i det brusende Vesterhav, eller nyde de smukke omgivelser ved Svinkløv og Slettestrand. Derudover er Fjerritslev en by, der tager sig rigtig godt af dig og din familie. Her er trygge omgivelser, gode skoler og ikke mindst et gymnasium, så vores unge kan få en uddannelse i cykelafstand.

Fordele ved Fjerritslev

Mere tid og frihed til det vigtige i livet

"At komme væk fra storbyen og bo et sted, hvor der er renere, mere roligt og autentisk, og hvor man lige udenfor døren kan se stjernerne på himlen om aftenen... Så føler jeg mig virkelig lykkelig"
Tilflytterhistorie Fjerritslev

Skoven, Vesterhavet og nærheden til alt trækker i Fjerritslev

”Det er perfekt for os som familie at bo i kanten af byen, hvor vi er tæt på naturen og hvor børnene samtidig er tæt på skole, fritidsaktiviteter og kammerater.”

- Vibeke og Thomas Søe, Fjerritslev

Læs hele historien her

Studenterhuer med stødabsorbering

Efterskole-eventyret behøver ikke stoppe. På ungdomsuddannelserne i Fjerritslev kan man nemlig køre mountainbike i skoletiden og bo på Fjerritslev College med sine klassekammerater.
Blandt bløde bregner og buske brager fem friske gymnasieelever afsted. Med pumpende puls og adrenalin i blodet angriber de det krævende terræn fra sadlerne på deres mountainbikes. Det er ikke mere end få minutter siden, at de sad i deres klasseværelse på Fjerritslev Gymnasium. Nu er undervisningen rykket ud i skoven. I Fjerritslev kan man nemlig få mountainbike på skoleskemaet. Det betyder, at de unge kan træne, bo og deltage i internationale konkurrencer sammen med deres klassekammerater, samtidig med at de gennemfører en ungdomsuddannelse. Det giver et særligt sammenhold, som ville gøre enhver efterskoleelev misundelig.

“Med vores placering midt i storslået natur mellem hav og fjord er vi en oplagt mountainbike-destination. Det udnytter vi til fulde sammen med rytterne fra Fjerritslev Gymnasium”, siger den lokale ildsjæl Palle L. Nielsen, som har været dybt engageret i udviklingen af Fjerritslev som MTB-område.

Lokal udvikling

Se den lokale udviklingsplan (LUP) for området
Fjerritslev