You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Kunst og kultur

Her finder du et overblik over tilbud inden for kunst og kultur i Jammerbugt Kommune.

Kulturklub Jammerbugt – inspiration til kunst og kultur

Kulturklub Jammerbugt er til dig, der er interesseret i kunst og kultur og som ønsker løbende nyhedsbreve med Jammerbugt Bibliotekernes, Jammerbugt Kulturskole og generelt Jammerbugt Kommunes kunst- og kulturtilbud.

Folkebiblioteker

Biblioteker tilbyder meget mere end udlån af bøger. Du kan f.eks. også låne computerspil og film på biblioteket.

Kulturuge40

Jammerbugt Kommune afholder hvert år en Kulturuge i uge 40.

Kulturblad.dk: kulturelle arrangementer og aktiviteter i Jammerbugt Kommune

Du kan til enhver tid finde oplysninger om alle kulturelle arrangementer og aktiviteter i Jammerbugt Kommune på kulturblad.dk

Sommerkunstskolen i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune afholder hvert år i skolernes sommerferie Sommerkunstskole på Bratskov. Sommerkunstskolen er for børn mellem 7 og 12 år.

Kulturprisen 2023

Frem til 10. september 2023 er der mulighed for at indsende forslag til, hvem der i 2023 skal vinde Jammerbugt Kommunes kulturpris.

Lokalhistorie, arkiver og samlinger

Hvis du er interesseret i lokalhistorie, så har vi mange muligheder i Jammerbugt Kommune. Der er egnssamlinger, arkiver og lokalhistoriske foreninger fordelt i hele kommunen.

Kulturhuse i Jammerbugt

Her kan du læse mere om kulturhusene i Jammerbugt Kommune.

Forsamlingshuse i Jammerbugt Kommune

Her finder du en oversigt over forsamlingshuse i Jammerbugt Kommune.

Skulpturer

Oversigt over de mange smukke og spændende skulpturer i Jammerbugt Kommune. Oversigten er inddelt i de fire hovedbyer Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro.

Kinoer

Læs om de to foreningsdrevne kinoer i Jammerbugt Kommune.

KulturKANten

Jammerbugt Kommune er med i KulturKANten 2020-2024. Aftalen er en strategisk udviklingsaftale mellem de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland og Kulturministeriet og er Nordjyllands sjette kulturaftale.

Lille Norge

Lejrskolen Lille Norge ligger i et naturskønt område nord for Saltum. Navnet kommer ifølge overleveringen fra en norsk kaptajn, der havde hjemve og kunne se en glans af de norske fjelde i de stejle skrænter i Lille Norge. Hele dalen er naturfredet.