You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Foreninger: Praktiske oplysninger

Her finder du praktiske oplysninger for foreninger, udlån af kommunale lokaler til foreninger og andre relevante oplysninger.

Børneattest og Erklæring om indhentning af børneattest

En børneattest er en særlig form for straffeattest, som er relevant for jeres forening, hvis I har medlemmer under 15 år og har fået/får nye medarbejdere/frivillige, som har fast kontakt med børnene.

Conventus - et IT-værktøj til foreninger

Pr. 1. december 2013 er det blevet et krav, at borgere, herunder også foreninger, skal kunne betjene sig selv digitalt ved booking af lokaler. For at imødekomme dette stiller Jammerbugt Kommune gratis Conventus til rådighed.

Foreningshåndbogen for Folkeoplysende foreninger

Her er alt informationsmateriale samlet til Jammerbugt Kommunes folkeoplysende foreninger.

Fritidspas

I Jammerbugt Kommune skal alle børn og unge have mulighed for et aktivt og rigt foreningsliv.

Fritidsportalen

Leder du efter en forening, der udbyder de aktiviteter, der interesserer dig, så finder du dem her på Jammerbugt Kommunes Fritidsportal. Du kan både søge på aktiviteter og geografisk område.

Idræts- og svømmehaller i Jammerbugt Kommune

Her kan du finde en oversigt over idræts- og svømmehaller i Jammerbugt Kommune.

Kom i gang med en ny forening

Har du/I et ønske om at stifte en forening? Så finder du her en vejledning til, hvordan du opstarter foreningen, og hvordan foreningen kan blive godkendt til at modtage tilskud og låne lokaler af Jammerbugt Kommune.

Søg støtte til foreninger, projekter, events m.v.

Se hvilke muligheder af støtte og tilskud, du som ildsjæl i Jammerbugt Kommune har mulighed for at til din forening/projekt, event mm.

Udlån af kommunale lokaler

Foreninger godkendt af Folkeoplysningsudvalget kan som udgangspunkt låne kommunale lokaler, når kommunen ikke selv benytter dem.