You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Turisme i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommune er Nordjyllands førende turistområde med mere end 1,6 millioner overnatninger årligt. Læs her hvordan vi arbejder med turismeudvikling i kommunen.

Sådan arbejder vi med turisme

I Jammerbugt Kommune bydes alle gæster velkommen til en mangfoldig feriedestination. Her er mange fine og velbesøgte strande, og vi har en spændende og afvekslende natur med plads til fordybelse, afslapning, udfoldelse og begejstring.

På turistområdet bidrager Vækst Jammerbugt til udviklingen af det lokale turisterhverv og destinationsudvikling via blandt andet understøttelse af events og arrangementer. Vi bygger bro mellem erhvervslivet og de mange samarbejdspartnere, vi løbende er i dialog med. 

Destinationsudvikling og vækstprojekter
Vi arbejder løbende med strategisk og fysisk destinationsudvikling i tæt samarbejde med det lokale turisterhverv, foreninger, lokalsamfund og Destination Nordvestkysten. Det handler i høj grad om at understøttet samarbejde, så steder kan udvikles sig til samlede destinationer, hvor helhedsoplevelsen på tværs af værdikæder er i fokus. 

VisitJammerbugten
Vi benytter betegnelsen Visitjammerbugten i markedsføringen af området overfor eksisterende og potentielle besøgende. På visitjammerbugten.dk kan du læse mere om områdets mange muligheder og finde inspiration til din næste ferie. 

Udviklingsplaner og strategier
Jammerbugt Kommune og samarbejdspartnere har udarbejdet en række udviklingsplaner og strategier, som vedrører turismeudviklingen i kommunen. Strategierne og planerne skal gøre områderne til én sammenhængende destination. Alliancen skal styrke og skabe opmærksomhed om området og bane vejen for flere investeringer og lokale arbejdspladser.

 

Udviklingsstrategier, analyser og rapporter

Strategisk fysisk udviklingsplan for Blokhus Løkken
Strategisk Fysisk udviklingsplan for Slettestrand / Thorupstrand 2020

Samarbejdspartnere

I Vækst Jammerbugt har vi en række tætte samarbejdspartnere, som sammen med Jammerbugt Kommune skal være være med til udvikle Jammerbugten som stærk, nordjysk feriedestination.
Samarbejdspartnere inden for turismeudviklingen

Kontakt turismemedarbejderne i VækstJammerbugt

Hos Vækst Jammerbugt arbejder vi fokuseret på at realisere indsatserne for turismeudviklingen i kommunen. og vi har et team af medarbejdere der arbejder prioriteret hermed. Se deres kontaktoplysninger i boksene herunder.

Turisme- og eventkonsulent
Jette Haugaard Grønhøj
7257 8972
4191 3976
Turisme- og eventkonsulent
Jannie Ratke O´Connor
7257 8974
4191 3974