You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Kærligheden baner vejen i Trekroner

Vibeke og familien nyder at bo i Trekroner og vil anbefale det til alle, der ønsker mere ro og balance i familielivet. De nævner skolen, fællesskabet og naturen, som de tre vigtigste grunde til at flytte til området.

En kop kaffe på en rasteplads nær Kolding vendte op og ned på tilværelsen for både Dan og Vibeke. Det var en kammerat til dem begge, der skabte kontakten – og langdistancekærligheden stod på i 8 måneder, hvorefter Trekroner blev deres fælles hjem. Kærligheden mellem Vibeke og Dan endte med at bane vejen til et drømmeliv, hvor de i dag nyder det lokale fællesskab og at have naturen helt tæt på.

Vibeke flyttede fra Vamdrup, nær Kolding, til Trekroner i 2017, hvor hun i dag stortrives med kæresten Dan og sine tre børn, Tobias, Cecilie og Signe. Overvejelserne var mange, inden den endelige beslutning blev truffet. Børnenes far var tidligere rykket til Nordjylland, så Vibeke tog turen nord på hver anden uge, og hun kunne i samme ombæring besøge Dan i Trekroner. Vibeke oplevede lokalsamfundet på tæt hold og blev mere og mere forelsket i både Dan og Jammerbugten.  

Boligblokken, bilosen og larmen fra forbikørende knallerter, som de kom fra, savner de ikke. For i Trekroner blomstrer kærligheden og familielivet, hvor de nu har egen have, meget mere plads at boltre sig på og naturen, som de elsker, helt tæt på. Vibeke fortæller: ”Vi har fundet en helt anden ro her oppe. Alting foregår i et andet tempo, man hjælper hinanden og det vi ikke når i dag, det når vi i morgen.” Og med kun 10 minutter i bil til Fjerritslev, hvor der er masser af indkøbsmuligheder og aktiviteter, og en kort tur på cykel til Limfjorden, føler de sig tæt på alting.

De er fastlæggere på Klim Camping og elsker at udforske den smukke natur i området. Ofte er turen gået til Haverslev Havn ved Limfjorden, stranden ved Bulbjerg og ud ad de små, ukendte veje, for at tage på opdagelse. Den yngste datter, Signe, fascineres især af de vidtstrakte marker, traktorerne og køerne, som de oplever på tæt hold hver eneste dag. Roen i naturen og i campinglivet betyder alt for familien og deres naboer på campingpladsen ses de da også med resten af året, hvor de skiftes til at invitere på middag, fordi de nyder hinandens selskab så meget.

Man kommer hinanden ved på den gode måde i Trekroner - og især deres genboer har de fået et tæt forhold til. De står altid klar med en hjælpende hånd til både børnepasning og lapning af cyklen. ”Det giver en tryghed, at man kan regne med hinanden,” fortæller Vibeke, der også kun har rosende ord til den lokale skole.

Børnene er kommet på en mindre skole, hvor ”nærværet er ubeskriveligt” ifølge Vibeke. Børnene stemmer i og fortæller glade, at de har fået nogle søde og dygtige lærere. Cecilie havde udfordringer med at læse, men oplever nu at være blevet meget dygtigere i skolen generelt og har fået en masse nye, gode veninder. Hun synes det er dejligt at være kommet i en mindre klasse, hvor man kan få lov til at være mere med. Vibeke understreger at det har været afgørende, at lærere og pædagoger på skolen tager hånd om de udfordringer der måtte være, hjælper og ser løsninger i stedet for begrænsninger. Det var med til at give familien en drømmestart på det nye kapitel.

Slutteligt udnævner Vibeke og børnene skolen, fællesskabet og naturen, som de tre vigtigste grunde til at flytte til Trekroner. De nyder at bo der og vil anbefale det til alle, der ønsker mere ro og balance i familielivet.