You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

"Vi valgte Aabybro, fordi byens størrelse og beliggenhed er helt perfekt"

Familien Guldager

Det er en by i udvikling...
Jeg er fra Saltum, og min mand Lars er fra Nørhalne, så at flytte tilbage til Jammerbugt Kommune var oplagt. Vi har nok altid vidst, at livet i Aalborg var noget midlertidigt, som hørte vores studietid til. Livet som børnefamilie i en lejlighed på 3. sal i Vestbyen var til tider lidt af en udfordring. Daglige gøremål som indkøb og en tur på legepladsen blev lidt for meget et projekt.

Vi valgte Aabybro, fordi byens størrelse og beliggenhed er helt perfekt. Her bor vi tæt på det meste af vores netværk og i kort afstand til både sommerlandet og storbyen. Aabybro er særlig attraktiv for os, fordi det er en by i udvikling. Her ser man også at der investeres bl.a. med den nye skole og DGI-huset. Byen er blevet et kæmpe tilløbsstykke for børnefamilier.

Lars har vores søn Anton med til fodbold, jeg bruger DGI-huset, mens ungerne har fornøjelse af både musikskole og det lokale foreningsliv. Her er tilbud til os alle. Aabybro er en god handelsby med et stort udvalg af forskellige butikker. Det er noget vi sætter stor pris på i hverdagen. Vi handler f.eks alle julegaverne i Aabybro, det er nemt og hyggeligt. Vi har også Mediecentret som er byens kulturmetropol, hvor der hele året arrangeres events, koncerter og foredrag, samt et par hyggelige cafeer.

Vi valgte Aabybro, fordi...

  • For os er det vigtigt at bo i en attraktiv by i vækst
  • Byens centrale placering matcher vores behov
  • Der er gode tilbud til alle i husstanden