You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Kulturklub Jammerbugt – inspiration til kunst og kultur

Kulturklub Jammerbugt er til dig, der er interesseret i kunst og kultur og som ønsker løbende nyhedsbreve med Jammerbugt Bibliotekernes, Jammerbugt Kulturskole samt Jammerbugt Kommunes kunst- og kulturtilbud.

Kulturklub Jammerbugt – inspiration til kunst og kultur

Kulturklub Jammerbugt er til dig, der er interesseret i kunst og kultur og som ønsker løbende nyhedsbreve med Jammerbugt Bibliotekernes, Jammerbugt Kulturskole samt Jammerbugt Kommunes kunst- og kulturtilbud. Det kan f.eks. være information om arrangementerne i Kulturuge40, foredrag i Folkeuniversitet Jammerbugt, aktiviteter relateret til Spil Dansk, Sommerkunstskole for børn, arrangementer på Jammerbugt Bibliotekerne, optrædener i forbindelse med Operafestival og meget mere.

Klubben er for alle, og medlemskabet er uden betaling.

Tilmeld dig Kulturklub Jammerbugt her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om medlemskab og selve nyhedsbrevet kan du skrive til kulturklub@jammerbugt.dk

Du er også velkommen til at sende ris, ros og gode forslag.

Husk at du altid kan finde information om alle kulturelle arrangementer og aktiviteter i Jammerbugt Kommune på Kulturblad – Kulturelle oplevelser i Jammerbugt Kommune