You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Kulturklub Jammerbugt – inspiration til kunst og kultur

Kulturklub Jammerbugt er til dig, der er interesseret i kunst og kultur og som ønsker løbende nyhedsbreve med Jammerbugt Bibliotekernes, Jammerbugt Kulturskole og generelt Jammerbugt Kommunes kunst- og kulturtilbud.

Kulturklub Jammerbugt – inspiration til kunst og kultur

Ved at melde dig ind i Kulturklub Jammerbugt får du nyhedsbreve med  information om arrangementer i Jammerbugt Kommune, f.eks. i Kulturuge40, foredrag i Folkeuniversitet Jammerbugt, aktiviteter relateret til Spil Dansk, Sommerkunstskole for børn, arrangementer på Jammerbugt Bibliotekerne, optrædener i forbindelse med Operafestival og meget mere.

Klubben er for alle, og medlemskabet er gratis

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet accepterer du, at Jammerbugt Kommune indsamler og behandler persondata som beskrevet i kommunens privatlivs- og persondatapolitik.
Tilmeld dig Kulturklub Jammerbugt

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om medlemskab og selve nyhedsbrevet, kan du skrive til kulturklub@jammerbugt.dk

Du er også velkommen til at sende ris, ros og gode forslag.

Husk at du altid kan finde information om alle kulturelle arrangementer og aktiviteter i Jammerbugt Kommune på kulturblad.dk.