You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Skolepolitikken

Skolepolitikken er udtryk for, hvad forældre, medarbejdere, politikere og elever mener er det vigtigste for udvikling af en folkeskole helt i top i Jammerbugt Kommune.

Skolepolitikken i Jammerbugt Kommune er fundamentet for vores folkeskoler.

Formålet med skolepolitikken er, at den skal være retningsanvisende for alle: politikere, forvaltning, skolebestyrelser, elever, forældre, ledelse og medarbejdere.

Ønsket er, at skolepolitikken skal kvalificere valg og beslutninger, når der er flere og alternative veje at gå. Skolepolitikken er overordnet og giver dermed bevægelsesfrihed og råderum til lokal skoleudvikling.

Skolepolitikken er udtryk for, hvad forældre, medarbejdere, politikere og elever mener er det vigtigste for udvikling af en folkeskole helt i top i Jammerbugt Kommune. Det er sammen, at vi skaber og tager ansvar for udviklingen af fremtidens skole - og vi gør det for børnenes skyld.

Skolepolitikken i Jammerbugt Kommune

Se hele den vedtagne skolepolitik her
Skolepolitikken

Kontaktinformation vedr. skoler og dagtilbud i Jammerbugt Kommune

Børne- og Familieforvaltningen
Danmarksgade 3
9690 Fjerritslev
Tlf.: 72 57 77 77
bk@jammerbugt.dk

Skole- & Dagtilbudschef
Helle Nørgaard Pedersen
Tlf. direkte: 41 91 24 21
hnp@jammerbugt.dk

Sikker kommunikation
Hvis du sender oplysninger til kommunen, der indeholder personoplysninger, anbefaler vi, at du sender via borger.dk. Skriv til Børne og Familie. Bemærk, at du skal bruge dit MitID. Læs mere om sikker post på jammerbugt.dk.