Skal du eller dit barn have fornyet sit pas?

I kan frit vælge kommune, når du eller dit barn skal have fornyet sit pas. I Jammerbugt Kommune kan du få fornyet dit pas i Borgerservice på Rådhuset i Aabybro og Fjerritslev.

Sidens indhold

Hvad skal du huske når du skal have pas?

• Personligt fremmøde
  • Dit pas, hvis du har et
  • Foto kan medbringes eller tages i Borgerservice af personer over 115 cm. Du kan se priser her.
  • Har du ikke et pas, eller er det blevet væk, SKAL du medbringe dåbs-, navne- eller fødselsattest SAMT et kørekort eller sundhedskort
  • Original navne- eller vielsesattest, hvis du har ændret navn
  • Har du fået tildelt dansk statsborgerskab, så SKAL du medbringe beviset, du har fået tilsendt fra Indfødsretskontoret

Bestil tid til pas

OBS: Du kan kun få lavet pas i Aabybro og Fjerritslev.
tidsbestilling borgerservice

Hvad skal du huske, når dit barn skal have pas?

• Dit barn
  • Har dit barn ikke et pas, eller er det bortkommet, SKAL I medbringe dåbs-, navne- eller fødselsattest SAMT sundhedskort
  • Fødselsattest hvis du søger om pas til et unavngivet barn
  • Foto kan medbringes eller tages i Borgerservice af personer over 115 cm. Det koster 145 kr.
  • Er barnet under 18 år skal forældremyndighedsindehaverne underskrive en samtykkeerklæring. Du kan gøre det digitalt her.

Pas til udlændinge

Hvis du er udlænding i Danmark, er det som regel passet fra dit hjemland, der gælder. Der er to typer pas for udlændinge i Danmark, som ikke har et nationalt pas.

Du kan søge om de to typer af pas til udlændinge i Danmark her.

Du kan få flere oplysninger om pas på

borger.dk

Den Digitale Hotline

Den Digitale Hotline vejleder dig i de digitale selvbetjeningsløsninger, som kommunerne og andre myndigheder stiller til rådighed. Medarbejderne kan også besvare generelle spørgsmål om f.eks. pas, kørekort og digital post. Her kan du også få hjælp udenfor den normale åbningstid.

Kun telefonisk henvendelse

Åbningstider telefon:

Mandag-torsdag

Lørdag og helligdage

LUKKET

Søndag

Borgerservice Aabybro

Sikker post

Her finder du kontaktinformationer til sikker kommunikation og åbningstider for Borgerservice. Du kan også få flere informationer om Borgerservice og tidsbestilling her.

Toftevej 43
9440 Aabybro