Mariane Andersen (V)Jeg hedder Mariane Andersen, 48 år, jeg er gift med Mogens. Vi bor i Birkelse, nær ved Aabybro. Vi har 3 voksne børn; Ida-Marie 18 år, Anne-Kathrine 23 år og Dennis på 26 år, hvor de 2 ældste er flyttet hjemmefra. 

Igennem mange år har jeg med et smil på læben og stor entusiasme været pligtopfyldende i det frivillige arbejde i lokalsamfundet, hvilket har gjort mig nysgerrig på den fascinerende lokalpolitiske verden. Støt stigende med mit arrangement i de mangfoldige sammenhænge, har det afspejlet jeg fra årsskiftet til 2017, blev aktivt medlem af Kommunalbestyrelse Jammerbugt, hvilket gør, jeg føler mig heldig at kunne gøre en forskel i lokalsamfundet. 

Politisk:
Gennem 5 år har jeg fungeret som Næstformand i Venstre Aabybro - 5 år i kommuneforeningen, herunder aktivitetsudvalget - 2 perioder i Forretningsudvalget.

Formand i LOF på 3 år – lokalt sidder jeg i Birkelse Dagligbrugs bestyrelse - Bestyrelsesmedlem i lokalhistorik i Birkelse samt Formand i initiativgruppen Birkelse. 

Familielivet er i dag som alt andet globalt under forandring, og derfor er det min passion, via den gode dialog med borgerne, at søge en fælles forståelse af, hvordan man kan komme så tæt på de rette vilkår for det ideelle liv, fra vugge til grav. Derfor brænder jeg for den sociale kapital med gode normer, tillid og netværk, der vil komme til udtryk kommunalt som privat. Det er fokuseret fra, dagplejen, vuggestuer, børnehaver, skoleuddannelsen, via erhvervslivet, til livets efterår, med en ambitiøst politisk håndsrækning fra kommunen, med idræts, fritidsbeskæftigelses, sundheds, og erhvervsmæssige vilkår så muligt, for dermed at kunne fortsætte den positive udvikling i Jammerbugt Kommune. 

Min appetit efter lokalpolitik skal ses i, jeg ikke stopper, når jeg er træt, men NÅR jeg er færdig. 

Kontaktoplysninger: 
Mariane Andersen
Bindeleddet 34,
9440 Aabybro
Telefon: 26 23 08 05
aia@jammerbugt.dk