Malou Skeel (V)Jeg er gift med Jørgen Skeel og bor på Birkelse Hovedgaard mellem Aabybro, Fristrup og Birkelse. Vi har  3 børn, Holger der bor hjemme, samt Erik og Catharina der begge er flyttet hjemmefra.

Jeg er meget glad for mit liv i Jammerbugt Kommune, hvor jeg nu har boet i mere end 10 år.  Men jeg er født og har haft min barndom i Nordsjælland. Som teeanager tog jeg til Wales, fik en international studentereksamen (IB) for derefter at læse økonomi og international politik på London School of Economics, hvorfra jeg har en BScEcon (IR).

Efterfølgende har jeg arbejdet mere end 15 år i en international handelsvirksomhed med speciale indenfor stål og relaterede råvarer. Her var jeg både operativ,  men jeg sad også i firmaets ledelsen og var ansvarlig for vores aktiviteter i Fjerne Østen og Nord Amerika.  

Jeg gerne vil være med til at præge udviklingen i Jammerbugt Kommune.  Vi har en utrolig god kommune med velfungerende mindre og større byer og en masse dejlig natur. Vores geografiske placering giver dog udfordringer, og jeg gerne vil være med til at finde demuligheder, der ofte ligger i kølvandet på sådanne udfordringer.

Vi skal altid være et attraktivt sted at bo for den moderne familie.

Det er derfor vigtigt, at vi har: 

  • En sund økonomi, hvor vi konstant sørger for at optimere kommunens daglige drift, for derved at kunne tilbyde borgerne den bedste service
  • En erhvervsvenlig forvaltning, der støtter op om de hovederhverv, vi har blandt andet landbruget og turismen
  • En kommune, der leverer den infrastuktur, der er nødvendig for de eksisterende erhverv, men også sørger for at tiltrække nye erhverv/virksomheder og dermed flere arbejdspladser
  • De bedste skoler med de højeste karakter gennemsnit i Nordjylland
  • Den pasnings garanti, som allerede eksisterer
  • Gode sports-, kultur- og fritidsfaciliteter for børn og unge, men også resten af kommunens borgere

Med min baggrund i det private erhvervsliv, hvor klare målsætninger og resultater er alfa omega, vil jeg gøre mit yderste for at sikre ovennævnte.