Ib Nellemann (V)

Formand for Social- og Sundhedsudvalget

Jeg hedder Ib Nellemann og er 57 år, bor sammen med Susanne på et nedlagt landbrug lidt uden for Aabybro. Vi har 3 børn Jonas 20 år, Christina 26 år og René 32 år.

Til daglig driver jeg et lille firma, der gør tilværelsen lidt lysere for mange mennesker - jeg pudser deres vinduer.

De sidste 8 år har jeg været medlem af Kommunalbestyrelsen og har aktivt deltaget i en fantastisk udvikling af Jammerbugt Kommune. Jeg har været tildelt udvalgsposter i Social- og Sundhedsudvalget og i Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget.

Jeg er medlem af Handicaprådet og medlem af Boligselskabet Domeas bestyrelse.

Alle spændende områder, der handler om det, der interesserer mig allermest, nemlig mennesker og de muligheder der tilbydes den enkelte for at kunne leve så frit og værdigt et liv som muligt.

Ved siden af det politiske, er jeg næstformand for bestyrelsen på Ryå Efterskole, en efterskole for unge med stave- og læsevanskeligheder.

Mine store interesser inden for politik, er børne- og uddannelsespolitik, social- og sundhedspolitik. En fortsat positiv udvikling af Jammerbugt Kommune, også i landdistrikterne, hvor borgerne har så frit et valg som muligt inden for kommunale serviceydelser, og hvor erhvervslivet har de rammer, der gør det muligt fortsat at videreudvikle.