Morten Klessen (A)

Formand for Beskæftigelsesudvalget

Jeg er født i 1969. Jeg blev valgt ind i Jammerbugt kommunalbestyrelse i november 2005. Privat er jeg gift med Susanne og vi har 4 børn født 1996,98 og 2005,07 Jeg er bosat i Biersted og arbejder til dagligt som lærer i Brønderslev. Mine mærkesager er at sikre gode forhold for børn og unge i Jammerbugt.

Mærkesager:
1. Der er vigtigt, at vores børn oplever tryghed i hverdagen. Vores institutioner skal have overskud til at sikre tryghed og nærvær, for det enkelte barn. Ikke kun for børnenes skyld, men også så vi forældre kan passe vores gøremål, med ro i sindet.

2. At lære er at ville - Faglighed er vigtigt, men social trivsel er nøglen til at sikre at vores børn kan fokusere på at lære noget. Skolernes læringsmiljø skal være højt prioteret. Vi kan ikke tvinge børn til viden, det må være lysten der driver dem

3. At være sammen med andre i et positivt miljø og samtidig bevæge kroppen, det er gode forudsætninger for et sundt liv. Så mulighederne for at dyrke idræt, med gode faciliteter skal støttes med nødvendige midler.