Mogens Christen Gade (V)

Borgmester Mogens Christen Gade - er borgmester i Jammerbugt Kommune, og har siddet siden kommunesammenlægningen.

Mit navn er Mogens Christen Gade, jeg er født i 1961, er uddannet folkeskolelærer - og har arbejdet på Øland/Langeslund Skole som lærer i 16½ år. Jeg bor i Skovsgård sammen med Lene Svenning, sammen har vi en datter, Sofie Louise.

Jeg har været medlem af kommunalbestyrelsen i Brovst siden 1990 og har i alle årene siddet i økonomiudvalget. I 10½ år fra 1991 - 2002 var jeg tillige formand for socialudvalget. Jeg blev i forbindelse med kommunalvalget i 2001 valgt til Brovst Kommunes borgmester.

Ved kommunalvalget i 2005 blev jeg valgt til formand for sammenlægningsudvalget for Jammerbugt Kommune og blev fra den 1. januar 2007 Jammerbugtens første borgmester.

Jeg har gennem alle årene været aktiv indenfor organisationsarbejdet i Venstre. Herudover har en aktiv indsats indenfor musik, sport og spejderi præget mit fritidsliv.

Politiske mærkesager er frit valg, uddelegering og decentralisering. For mig er den konstruktive dialog udgangspunktet for en fortsat dynamisk udvikling i Jammerbugten og af Jammerbugt Kommune.

Politik handler om Mennesker og politik handler om tillid – tillid mellem Borger og politiker – netop den tillid er en mærkesag for mig.

For Jammerbugt Kommune er det vigtigt, at vi markerer os udenfor kommunegrænsen - derfor har jeg bl.a. påtaget mig følgende opgaver:

  • Formand for BRN - Business Region North Denmark 
  • Næstformand for de Nordjyske Kommuner – KKR Nordjylland
  • Medlem af bestyrelsen for Aalborg Lufthavn
  • Medlem af bestyrelsen for Aalborg kongres og kulturcenter - Aalborg Hallen
  • Medlem af komiteen 3. Vestlig Limfjordsforbindelse NU

Mit Motto er: Handling slår alt.

Det betyder i praksis, at det vi siger før valget - også gælder efter valget. I den forbindelse er jeg stolt over for femte gang at være valgt som borgmester - med det udgangspunkt, at det vi sagde før valget har vi levet op til efterfølgende. Det vil vi også denne gang.

Hjemmeside: www.mogensgade.dk

Samlet oversigt over kommunalbestyrelsen

Samlet Kommunalbestyrelse