You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 03.12.2021

Vinderen af Jammerbugt Kommunes Handicappris 2021 er nu kåret

3. december er International Handicapdag. Det markerer Handicaprådet i Jammerbugt Kommune ved at offentliggøre dette års vinder af Handicapprisen.

Med årets pris ønsker Handicaprådet at anerkende en særlig indsats blandt mange indsatser, der bliver gjort for, at borgere med forskellige udfordringer kan mestre eget liv.

For handicaprådet er det afgørende at hædre en indsats, der har gjort en forskel for at øge livskvaliteten hos mennesker med et handicap.

Prisen går til...

Handicapprisen 2021 går til Klinik for fysioterapi, Cannerslundvej i Pandrup. Klinik for fysioterapi, Cannerslundvej i Pandrup er blevet indstillet til prisen, fordi brugerne oplever en nærværende indsats og forståelse for mennesker med forskellige handicaps. Brugerne oplever, at de bliver mødt med god forståelse og får en individuel tilpasset træning. Der er et bredt spektrum af tilbud for træning. Hver behandler har sit område, som de hver især er meget stærke og engageret i. Stemningen på klinikken er altid venlig og med et glimt i øjet, og de sparer ikke på grin, smil og det gode humør.

Klinikken har gennem mange år ydet en kæmpe indsats på handicapområdet, hvor der er fokus på hele mennesket, både på den fysiske situation, men ikke mindst på den psykiske del. De pårørende giver i indstillingerne også udtryk for, at de føler sig trygge ved den professionelle behandling, som deres handicappede pårørende får.

Handicapprisen består af 5.000 kr., en lille gave og et diplom. Grundet corona er tidspunktet for overrækkelsen af Handicapprisen 2021 ikke fastlagt endnu.

Der har i forbindelse med uddelingen været indrykket annonce i lokalaviserne og på de digitale medier, hvor alle har kunnet komme med forslag til hvem, der skulle have prisen for 2021.