You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 03.05.2023

Vesterhavet, Skoven og nærheden til alt trækker i Fjerritslev

Vibeke og Thomas Søe boede midt i naturen, men for langt væk fra alt andet. I Fjerritslev kom de tæt på det hele: Skov og strand, men også skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. Nu trives hele familien.

Man kan ikke andet end at blive imponeret, når man træder ind i det store, nybyggede hus i udkanten af Fjerritslev. Der er højt til loftet, stilen er gennemført, og der er tænkt over detaljerne. Huset ligger i et nybyggerkvarter, blot to kilometer fra Kollerup Plantage og cirka fem kilometer fra Vesterhavet.
Allerede på vejen til familiens Søes hjem, forbi de store skovområder, fornemmer man en helt særlig ro. Den samme ro oplever Jammerbugt Kommunes udsendte, da de træder ind i familiens hjem, hvor Vibeke og Thomas Søe på 34 år bor med deres to drenge Lukas på 10 år og Felix på 3 år.

Budt velkommen på gæstfri villavej

Vibeke kommer fra Hjortdal, der ligger tæt på Fjerritslev og har sidenhen boet i Løgstør og København. Thomas er født og opvokset i Øsløs i Thy, hvor han startede sit eget tømrerfirma for 13 år siden.
Vibeke har altid drømt om at bo på en villavej i en by, hvor man kan gå eller cykle til og fra det hele. Den drøm blev opfyldt, da familien i efteråret 2022 flyttede ind i deres nye hjem i Fjerritslev.

Allerede da vi gik og satte grunden af, kom naboerne forbi og sagde hej og velkommen

Vibeke Søe

Vi er landet et virkelig godt sted på en dejlig vej med en masse andre børnefamilier. Vi render allesammen ude og spiller fodbold og den slags,” fortæller Vibeke.

Familien sætter derudover pris på den store gæstfrihed, der har gjort det meget nemt for dem at falde til.

Allerede da vi gik og satte grunden af, kom naboerne forbi og sagde hej og velkommen. Og vi var ikke engang flyttet ind endnu, da vi blev inviteret til den første grillfest. Efterfølgende har vi også været til julefrokost med resten af vejen”, fortæller Vibeke og Thomas.

Vibeke og Thomas Søe med Lukas (10) og Felix (3)

Alt indenfor kort afstand

Før familien Søe kom til Fjerritslev, boede de på et nedlagt landbrug i Amtoft ud til Limfjorden. De elsker at bo tæt på naturen og have god plads omkring sig. Men Vibeke og Thomas drømte samtidig om en hverdag med alt er indenfor cykelafstand: Indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Ikke mindst for børnenes skyld. Det fandt de i Fjerritslev.

Derfor var det perfekt for os som familie at bo i kanten af byen, hvor vi er tæt på naturen. Men hvor børnene samtidig er tæt på skole, fritidsaktiviteter og kammerater

Thomas Søe

Lukas har brug for at have sine kammerater omkring sig og kunne cykle på legepladsen eller mødes med sine skolekammerater, når det det lige passer. Derfor var det perfekt for os som familie at bo i kanten af byen, hvor vi er tæt på naturen. Men hvor børnene samtidig er tæt på skole, fritidsaktiviteter og kammerater,” konstaterer Thomas.
Vibeke elsker, at hun kan klare indkøbene på sin ladcykel.
Fjerritslev har jo masser af indkøbsmuligheder her. Man kan få alt. Her er både tøjbutikker til børn, kvinder og mænd”, fortæller hun. ”Og der er jo ikke noget, du ikke kan gøre her. Du kan gå i biografen, købe fodboldstøvler, tage på kroen og spise eller i svømmehallen. Alt sammen indenfor 5-7 minutter på cykel.”

Skal Vibeke eller Thomas til Aalborg eller Thisted, er begge byer indenfor kort afstand i bil. Vibeke, der arbejder i administrationen hos entreprenør- og tømrerfirmaet Granly med hovedsæde i Fjerritslev, sidder en dag om ugen på firmaet kontor i Nørresundby.
Det tager mig cirka 40 minutter, så det er jo ingenting”, fortæller hun. ”Vi bor tæt på både Thisted og Aalborg”.

Familie Søe bor bare 5 km fra Vesterhavet
Dejligt at kunne cykle hen på legepladsen
Lukas og Felix Søe

Løbeture på stranden og MTB i skoven

Vores snak vender flere gange tilbage til naturen i området, som uden tvivl betyder rigtig meget for familien.
Det der trækker i forhold til naturen, det er specielt skoven og havet”, fortæller Thomas. ”Vi har brugt mange timer på vandet, sejlet osv. Og ude i skoven er det mountainbikeruterne, hvor Lukas og jeg godt kan lide at cykle en tur,” tilføjer han.

Vibeke elsker løbeture i skoven, hvor der nogle gode løberuter. ”Jeg kan også godt lide at stå tidligt op i weekenden, hvor alle sover og så løbe en tur ned til havet, hvor solen er ved at stå op. Det er simpelthen så flot og der er sådan en dejlig ro”, fortæller hun.

Vi bor tæt på både Thisted og Aalborg

Vibeke Søe

Sønnen Lukas har kastet sin kærlighed på fodbold, som han dyrker i den lokale fodboldklub.
Da Lukas startede på skolen her i her Fjerritslev, var de rundt og prøve forskellige sportsgrene i skoletiden. Han var helt overvældet over alt det, han kunne vælge og ville gerne gå til det hele. Han havde så mange muligheder, som han ikke havde haft før og han prøvede flere af dem”, fortæller Vibeke.
Men det blev fodbolden, der vandt og han går virkelig meget op i det, takket være trænerne. De er fantastiske og gør det bare rigtig godt”, tilføjer Vibeke.

5 gode grunde til at bo Fjerritslev

(...i følge Vibeke og Thomas)

  • Tæt på naturen, skoven og havet
  • Alt indenfor cykelafstand – indkøbsmuligheder, skole mv.
  • Godt foreningsliv
  • Kort afstand til både Aalborg og Thisted
  • Fornuftige priser på boliger og byggegrunde

Kontaktoplysninger for yderligere information

Bosætningskonsulent June Haugaard Mejlholm
Tlf. 41911196, juo@jammerbugt.dk