You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 08.12.2021

Store idrætspræstationer og årets ledere blev igen i år hyldet

Jammerbugt Kommunes tog igen i år imod kommunens talentfulde idrætsudøvere og engagerede foreningsledere, da der tirsdag aften 7. december blev afviklet Årets Prisuddeling 2021 – med alle coronaforanstaltninger truffet af hensyn til smitteforebyggelse.

Idrætspris 2021

For at sikre en tryg og smittefri afvikling havde alle aftenens deltagere fremvist gyldigt Coronapas i indgangen, der var rigelige mængder af håndsprit og mundbind til rådighed og stolene blev placeret med den nødvendige afstand. Grundet Coronasituationen blev prisuddelingen altså afviklet lidt anderledes i år – den traditionelle fællessang var blandt andet taget ud af programmet, og håndtryk blev erstattet med anerkendende nik på afstand fra Borgmester Mogens Christen Gade.

Til prisuddelingen blev idrætsudøvere, årets leder og årets ungleder beriget med en pris og hyldest fra publikum og Jammerbugt Kommune.

Det er en stor fornøjelse, at vi i Jammerbugt Kommune kan være med til at påskønne den store frivillige indsats i vores foreninger – og ikke mindst være med til at påskønne årets store idrætspræstationer inden for de mange idrætsgrene, vi er repræsenteret ved.

Borgmester Mogens Christen Gade.

Over 100 prismodtagere blev på aftenen hyldet i Brovst Sport & Kulturcenter. Idrætspriserne blev uddelt til medaljevindere i nordjyske, jyske og danske mesterskaber – og til idrætsudøvere som har gjort sig særligt fortjent til prisen på anden vis. Præstationerne spænder over en bred vifte af idrætsgrene – alt fra badminton, floorball og fodbold til hestesport, løb, skydning, svømning, motorsport og kampsport.

Traditionen tro blev Årets Leder 2021 også kåret af formand for Folkeoplysningsudvalget, Flemming Dahl Jensen. Prisen blev tildelt som påskønnelse for dygtigt, initiativrigt og engageret arbejde indenfor det frivillige børne- og ungdomsfokus i foreningerne. For første gang gik prisen til et helt hold af trænere – nemlig trænerne fra Team Ønskeland. Holdet blev indstillet med ros for deres store indsats, der har gjort en forskel for over 30 børn – med cyklen som redskab. Ud over cyklen, er trænerholdet med til at give børn, der ikke har kontakt til det etablerede foreningsliv, en mulighed for et fællesskab, hvor man ikke mødes om at være bedst eller vinde kampe.

Årets Ungleder 2021 blev ligeledes uddelt til Årets Prisuddeling. Unglederprisen blev tildelt som påskønnelse for unge foreningslederes særlige engagement i foreningslivet og deres store betydning som rollemodeller. Prisen er stiftet i samarbejde med DGI Nordjylland, og netop DGI Nordjyllands formand, Peter Otto Yde Thomsen overrakte prisen til Årets Ungleder 2021, som blev Andreas Borg Abrahamsen, 16 år, fra KFUM Spejderne, Tranum. Andreas modtog prisen for hans engagement hos børnene, altid gode humør, stabilitet og hans glæde ved spejderarbejdet generelt. Andreas har været i spejderuniformen, siden han var 5 år, og har siden fungeret som både hjælpeleder og leder – og har sågar taget spejderuddannelse.

Alt i alt forløb Årets Prisuddeling med store klapsalver til en bred vifte af forskellige idrætspræstationer og engagerede foreningsledere. Årets Prisuddeling gav et tydeligt billede af, at Jammerbugt Kommune ikke mindst har et rigt, men også dygtigt foreningsliv.