You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 14.02.2024

Planen for Hune: Kom med din mening

Jammerbugt Kommune går nu i gang med arbejdet med at lave en masterplan for Hune. Du kan give din mening til kende via et spørgeskema. Der bliver også afholdt åbent hus om projektet, hvor alle er velkommen til at kigge forbi.

Masterplan for Hune

Interessen for at investere i udviklingen af Hune er stor, og der er på nuværende tidspunkt indsendt mange forskellige ansøgninger om nye projekter i og omkring Hune. Politisk har man derfor besluttet og prioriteret, at der i 2024 skal udarbejdes en masterplan for Hune.

Fokus

Vigtige fokusområder i arbejdet med Masterplan Hune er bl.a.:

  • Byens sammenhæng mod vest
  • Byens udstrækning og byens arealanvendelse
  • Karakter og identitet inde i byen, med særligt fokus på Vesterhavsvej
  • Rekreative forbindelser i byen - og til naturen
  • Turismeudvikling
  • Bosætningskvaliteter

Spørgeskema

I forbindelse med opstart af arbejdet med Masterplan Hune, er der udarbejdet et spørgeskema, som giver dig mulighed for at komme med dit perspektiv på udvalgte spørgsmål – spørgsmål som er relevante for den forestående udarbejdelse af en masterplan for Hune.

Udfyld gerne spørgeskemaet og send det retur til Jammerbugt Kommune, Kathrine Mørk: ktm@jammerbugt.dk

Åbent hus

Der afholdes ligeledes i forbindelse med opstart af arbejdet med Masterplan Hune et fysisk møde. Kom i løbet af dagen og få en snak om masterplanarbejdet - og kom gerne med dit udfyldte spørgeskema.

Tid: Mandag 26. februar i tidsrummet fra klokken 15 til 18

Sted: Kulturhuset & Skulpturparken Blokhus A/S, Vesterhavsvej 6, 9492 Blokhus

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, kan du kontakte Kathrine Mørk på mail: ktm@jammerbugt.dk eller telefon: 72 57 76 44