You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 31.01.2023

Ny overordnet skoleleder ansat på Trekroner Skole og SI

Jammerbugt Kommune ansætter et kendt og lokalt ansigt i stillingen som overordnet skoleleder på Trekroner Skole og SI.

Trille Poulsen er ansat som ny overordnet skoleleder på Trekroner Skole og SI. Hun tiltræder 1. marts 2023.

Trille Poulsen er allerede et kendt ansigt i Jammerbugt Kommune, da hun siden august 2012 har været afdelingsleder på undervisningsstedet i Tranum under Skovsgaard Tranum Skole og SI. Inden da har hun været leder af Hjorthøjgård Skolen i otte år.

Uden for sit professionelle virke i Jammerbugt Kommune bor Trille sammen med sin familie i Brovst-området. Det er derfor en leder med solid viden og erfaring inden for skoleområdet og ledelse – og et stort lokalkendskab – der tiltræder stillingen til marts.

Det er med stor glæde, at jeg byder Trille velkommen som leder på Trekroner Skole og SI. Jeg ser frem til at følge hende i arbejdet med at videreudvikle sammenhængen mellem vuggestue, børnehave, SFO og skole, så både børn, forældre og personale oplever et kulturelt og praktisk fællesskab.

Skole- og dagtilbudschef, Helle Nørgaard Pedersen.

Som leder får Trille Poulsen ansvaret for vuggestue, børnehave, SFO og skole fra 0. til 6. klasse, og hun ser frem til at tiltræde stillingen.

Jeg glæder mig til at lære hele Trekroner Skole og SI bedre at kende. Som leder vil mit overordnede fokus være på at understøtte trivsel, læring og udvikling for både de mindste og ældste børn. Jeg har gode erfaringer for, at dette bedst sker ved tæt involvering af det pædagogiske personale og et tæt samarbejde med forældrene og lokalsamfundet – de erfaringer tager jeg med mig til Trekroner. Samtidigt er det med vemod, at jeg tager afsked med Tranum Undervisningssted, hvor jeg igennem alle årene har oplevet et stort engagement for elevernes læring og trivsel både på skolen og i lokalsamfundet.

Trille Poulsen.
Trille Poulsen.