You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 18.09.2021

Jammerbugt Kommune har fået ny hjemmeside

Den nye version af jammerbugt.dk har fået den helt store overhaling med ny struktur, nyt indhold og nyt design, der skal gøre det nemmere for dig at finde svar på spørgsmål, få hjælp til opgaver og give inspiration til oplevelser i fritiden.

Sidens indhold

Sig din mening og vind en middag for to

Du kan deltage i en spørgeundersøgelse, hvor du kan give din mening om den nye hjemmeside - og samtidig deltage i lodtrækningen om en middag for to på Strandhotellet i Blokhus.

Arbejdet med den nye hjemmeside

Den gamle hjemmeside var blevet forældet og havde samtidig vokset sig alt for stor og uoverskuelig. Derfor var det på tide med en ny hjemmeside - med reduceret og optimeret indhold.

Langt de fleste besøgende på hjemmesiden kommer for at få svar på et konkret spørgsmål, f.eks. om afhentning af affald, for at få information om, hvordan man bestiller nyt pas eller for at undersøge muligheden for at få en dagplejeplads.

Derfor er teksterne på hjemmesiden blevet gennemgået - med fokus på modtageren. Vi har arbejdet med at gøre sproget mere aktivt og ligefremt, og der er oprettet genveje til de sider, som de besøgende bruger allermest.

Vi har også arbejdet med at forbedre brugeroplevelsen, så hjemmesiden fungerer både via computer og på en mobiltelefon, hvor det - på trods af en noget mindre skærm - også skal være nemt at finde rundt og læse indhold. Ca. 70% af de besøgende på hjemmesiden bruger faktisk en mobiltelefon eller en tablet.

Hjemmesiden er desuden udviklet med fokus på webtilgængelighed, som er helt afgørende for f.eks. blinde, svagtseende, ordblinde eller personer med andre slags fysiske eller psykiske handicaps.

Vi har fået en mere brugervenlig og moderne hjemmeside. Både designet, strukturen og indholdet er forbedret, så vores borgere og virksomheder hurtigere og nemmere kan få klaret deres opgaver. Og selvom indholdet måske ikke ligger samme sted, som det plejer, så håber vi, at alle får en god oplevelse med den nye hjemmeside.

Borgmester Mogens Christen Gade

Høringer på den gamle hjemmeside