You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 18.10.2023

I Aabybro fandt Sidse og Florian de bedste rammer for familielivet

Mød Sidse, Florian og deres lille søn Lukas, der for nylig er flyttet til Aabybro. Her er de på kort tid faldet rigtig godt til i byen og nyder de optimale rammer for familielivet.

Fra deres nye hus i Aabybro har nytilflytterne Sidse og Florian alle indkøbsmuligheder og faciliteter for både børn og voksne inden for cykelafstand.

Fritiden bliver primært brugt med sønnen Lukas, bl.a. til babyrytmik, babysvømning og babysalmesang. Herudover nyder Florian sine løbeture i området og den faste ugentlige tur til fodboldgolf i Nørhalne med kollegaerne. Sidse har fundet et fantastisk fællesskab i byens crossfitcenter, hvor hun kommer 2-3 gange om ugen. Her er der plads til alle – uanset niveau, højde og drøjde.

Sidse og Florian har begge blot en halv times kørsel på arbejde i Aalborg, så de kan fint få hverdagen til at hænge sammen og mest muligt tid med familien. Sidse er Project Manager ved CompanYoung, mens Florian er Urban Planner ved Cowi.

Florian kommer oprindeligt fra en lille by uden for München, men flyttede til Aalborg,da han skulle læse en kandidat i Byplanlægning. Her mødte han for 3 år siden Sidse, der er vokset op i Vadum. Parret boede midlertidigt sammen i Vestbjerg, indtil de fandt drømmehuset i Aabybro, der skal danne rammen for deres fremtidige familieliv.