You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 05.07.2024

Camping i Blokhus ansætter ny medarbejder via sæsonjob-platform

Ansættelsen er sket på baggrund af en ny sæsonjob-platform, som Vækst Jammerbugt har lanceret i samarbejde med Jobcenter Jammerbugt, VisitNordvestkysten og Fårup Sommerland.

Camping i Blokhus har netop budt velkommen til en ny medarbejder, der skal hjælpe med rengøringen hen over sommersæsonen.

Ansættelsen er sket på baggrund af en ny sæsonjob-platform, som Vækst Jammerbugt har lanceret i samarbejde med Jobcenter Jammerbugt, VisitNordvestkysten og Fårup Sommerland.

Indehaver på Camping i Blokhus, Inge Vestergaard udtrykker stor tilfredshed med den nye platform og kommunens opbakning:

"Det er fantastisk at se, hvordan kommunen bakker op om de udfordringer, vi som lokale virksomheder står over for, når det gælder rekruttering af sæsonpersonale. Lige om lidt er vores campingplads fyldt med glade gæster, og det er derfor helt afgørende for os, at vi kan tilbyde rene og pæne faciliteter. Derfor har vi et stort behov for at få ansat nye kolleger til netop den del. Den nye jobplatform har været medvirkende til at vi kunne finde kvalificerede medarbejdere, og vi er glade for at have fundet vores nye rengøringsmedarbejder gennem denne løsning."

Siden platformens lancering i starten af februar måned har den haft over 450 besøgende. Dette vidner om et stort engagement fra både arbejdsgivere og jobsøgende, og det viser platformens relevans og effektivitet i at forbinde de rette personer med de rette jobmuligheder.

Jammerbugt Kommune er Nordjyllands største turismekommune med omkring 1,8 millioner overnatninger om året, hvoraf over halvdelen finder sted i sommersæsonen. Det øgede antal besøgende kræver ekstra personale hos mange af kommunens turismevirksomheder.

Erhvervs- og turistchef Mette Greisen Damsgaard udtaler om platformen:

"Denne platform skaber en effektiv og overskuelig forbindelse mellem turismevirksomhederne og potentielle ansøgere. Den er designet til at støtte turismevirksomhederne i at rekruttere det nødvendige sommerpersonale og synliggør samtidig de mange spændende jobs, som turismeerhvervet tilbyder. Derfor glæder det mig også meget, at der nu sker reelle jobmatch."

Virksomheder, der ønsker at få deres sæsonjobs på portalen, kan finde yderligere information på Vækst Jammerbugts hjemmeside, og jobsøgende der er på udkig efter et job i sommerferien opfordres til at kigge samme sted.