You can use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Using this service may place a cookie on your computer.

Nyhed fra 22.12.2021

Årets Ungdomskommune 2022: Jammerbugt Kommune er videre i opløbet til prisen

Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) kårer hvert år Årets Ungdomskommune, og dommerpanelet har nu udpeget de fem bedste kommuner i opløbet. Vinderen offentliggøres til januar.

Hvert år uddeler Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) prisen 'Årets Ungdomskommune' til den kommune i Danmark, der gør noget ekstraordinært på ungeområdet. Prisen er en anderkendelse af de kommuner, der går forrest i arbejdet med ungeinddragelse, forbedring af unges livsmuligheder og det gode ungdomsliv.

Jammerbugt Kommune er sammen med fire andre kommuner gået videre i opløbet om at blive Årets Ungdomskommune 2022. Dommerpanelet har lagt særligt vægt på, at Jammerbugt Kommune udmærker sig ved at arbejde effektivt for at få flere unge med ind i fællesskaberne og foreningslivet – og det gælder særligt de personer, der har en minoritetsbaggrund.

Prisen består af titlen som 'Årets Ungdomskommune 2022' og 10.000 kroner, der er øremærket ungeområdet i vinderkommunen.

Vinderen, andenpladsen og tredjepladsen afsløres i januar 2022.

Om prisen

DUF har siden 2006 uddelt prisen Årets Ungdomskommune.

Prisen blev stiftet i 2006 af DUF og uddeles i dag som en anerkendelse af de kommuner, der går forrest for at sikre gode vilkår for unge. I bedømmelsen bliver der særligt lagt vægt på, hvordan kommunen forbedrer unges deltagelse, udfoldelsesmuligheder og levevilkår - gerne ved at skabe gode rammer for frivilligt arbejde med børn og unge.