Vellykket Ungdomsrock og musik camp

Fredag 17. marts blev der på Fjerritslev Gymnasium afholdt Ungdomsrock for 21. år i træk. Denne gang med efterfølgende musik camp weekenden over for de unge.

Gymnasiet i Fjerritslev genlød for 21. år i træk af såvel tunge rock-riffs som bløde pop toner, leveret af dygtige unge musikere fra bl.a. Jammerbugt Kulturskole, Gymnasiet, Jetsmark skolecenter og Bjerget efterskole. Der var lige fra start fyldt godt op på tilskuerrækkerne, omkring 250 overværede den medrivende koncert. Igen var der besøg af rockgruppen ”Henkiller” fra Klim. Gruppen har optrådt adskillige gange til Ungdomsrock, og er altid lige populære med deres egne vilde og funky rock sange. Foruden Linus Holst, Rasmus Holst og Mads Lund er gruppen suppleret med guitarist og sanger Jake Gardiner fra Fjerritslev. Henkiller deltager i den store internationale Emergenza-konkurrence, hvor de er kommet til semifinalen. Hvis Henkiller går videre, skal de til finalen i Tyskland, hvor vinderen får en pladekontrakt med Marshall. 

Cometogether var et nyt tiltag, hvor gæsterne fra Hillerød, Esbjerg og Sorø kom og spillede til ungdomsrock og blev på gymnasiet weekenden over sammen med 15 elever fra Jammerbugt Kulturskole. Weekenden bød på spændende clinics med bl.a. sangskrivning, AC/DC guitar og studie indspilning. Der blev også tid til bustur og socialt samvær samt fri jam. Det var en stor oplevelse for de unge elever at være sammen med musikalske unge fra de andre kulturskoler, så det er bestemt ikke sidste gang, vi arrangerer et sådant stævne. På Jammerbugt Kulturskoles YouTube kanal kan man se optagelser ar flere af grupperne.

Grupperne der spillede til Ungdomsrock 2017 var:
Merula (Fjerritslev), Funny Loops (Skovsgaard), Bjerget Efterskole, Open House (Hillerød), Fjerritslev Gymnasium Musikhold, Pink Ladies (Tranum), Rock Solid (Tranum), ECHO (Fjerritslev), Rockaholics (Esbjerg), Velvet (Jetsmark), Combination (Hillerød), Esbjerg (Esbjerg), Hot Black Coffee (Fjerritslev), Henkiller (Klim).