Nyt boligmagasin i postkassen til feriehusejere og helårshusejere i Jammerbugt Kommune

Når din bolig har brug for forbedring, kan det betale sig at gøre noget ved det - og du behøver ikke bevæge dig langt væk for at finde den rigtige hjælp. Sådan lyder budskabet i Magasinet Boligforbedring, der netop nu postomdeles her i kommunen.

Magasinet Boligforbedring er et nyt magasin, spækket med gode råd, nyttig viden og flotte illustrationer, der hjælper boligejerne i gang med deres boligforbedringsprojekt. Her i kommunen er der mange huse, der er ’oppe i alderen’, og for de fleste er det en god investering både for krop og konto at få boligen set efter i sømmene.

Med Magasinet Boligforbedring får boligejerne rådgivning om, hvordan de kan forbedre deres hjem, så det igen har de bedste faciliteter og energirigtige løsninger. Magasinet indeholder artikler omkring renovering og forbedring af hjemmet – indvendigt og udvendigt. Det inspirerer til kommende byggeprojekter og informerer om, hvad man som boligejer skal være opmærksom på i forbindelse med forskellige forbedringer.

Hvad enten boligforbedringen er et gør det selv-projekt eller involverer hjælp fra entreprenører og håndværkere, ligger der arbejde for mange millioner kroner i boligforbedringer og venter. Derfor deltager flere lokale firmaer og håndværkere i magasinet. Intentionen med magasinet er nemlig, at det skal bygge bro mellem læsere, der har et boligforbedringsbehov, og de lokale erhvervsdrivende, der kan hjælpe dem.

Magasinet postomdeles i uge 11 til adresser med huse af ældre dato. Det erJammerbugt Kommune og mediebureauet nord advertising, der sammen udgiver Magasinet Boligforbedring. Magasinet er finansieret af annoncerne for lokale firmaer, og det udgives derfor uden udgift for Jammerbugt Kommune.

Læs Magasinet Boligforbedring digitalt.