Et overflødighedshorn af kulturtilbud

Musik-, billedkunst- og dansetilbud er nu tilgængelig for alle i Jammerbugt Kommune

Hvis du har en drøm om, at blive bedre til at spille, synge, male eller danse, er der ingen undskyldning for ikke at leve drømmen ud! Jammerbugt Kulturskoler har nemlig åbnet op for tilmeldinger til den kommende sæson med tilbud om undervisning af børn, unge og voksne i musik, sang, dans, billedkunst og meget mere rundt om i hele kommunen.

”Jammerbugt Kulturskole er glade for at kunne udbyde en meget bred palet af undervisningstilbud, der giver alle mulighed for at beskæftige sig med og dygtiggøre sig indenfor de kulturelle fag”, udtaler kulturskoleleder Henrik Hammer, og fortsætter begejstret:

”Vi håber, at vores mange tilbud, der spænder fra instrumentalundervisning solo og i grupper, over sammenspil, kor til billedkunsthold og danseworkshops mv., vil kunne opfylde nogle af de ønsker børn, unge og voksne i Jammerbugt måtte have, og at rigtig mange vil opleve glæden ved disse særdeles fornuftige aktiviteter”.

Manga, Design og iPads
Som noget nyt tilbyder Kulturskolen undervisning i Manga-tegning og Design i Billedskolen og bl.a. musik på iPads i Musikskolen. Skulle man have lyst til at prøve kræfter med nogle af Kulturskolens mange fag, er det eneste man i første omgang skal gøre, at melde sig til på Kulturskolens hjemmeside, hvor man også kan læse mere om de enkelte tilbud.

”Tilmeldingen til Kulturskolen, der omfatter både musikskole, billedskole og danseskole, foregår online via hjemmesiden www.jammerbugtkulturskole.dk” fortæller Henrik Hammer. ”Der er åben for tilmelding nu, og man kan tilmelde sig hele året. Dog kan det være en god idé, at man tilmelder sig inden den 15. maj, hvis man vil være med i første fordeling af pladser, da der ofte er flere ønsker, end vi kan opfylde”, afslutter kulturskolelederen.

Den nye Kulturskolesæson starter i slutningen af august.