Fælles Jammerbugt Stand på Karrieremessen 2016

Jammerbugt Kommune, Vækst Jammerbugt, to private virksomheder: mySupply ApS og Aabybro Mejeri deltager på Karrieremessen 8. marts 2016 i Gigantium med en Jammerbugt stand.

Dagsordenen er at profilere Jammerbugt Kommune som et attraktivt sted for højtuddannede fra bl.a. Aalborg Universitet, og få denne gruppe til at overveje private som offentlige virksomheder i forbindelse med job og beskæftigelse. Private virksomheder deltager på messen med eventuelle samarbejdsprojekter og jobs. 

Vækst Jammerbugt synliggør private virksomheders eventuelle ønsker og behov for studiejobs, praktikpladser og samarbejdsprojekter og er med i indsatsen for flere studiejobs i det lokale erhvervsliv.

- Vi er på messen for at finde kandidater til vores virksomhed. Vi er på udkig efter højtuddannede kompetencer. Messen giver os en unik mulighed for at profilere os direkte over for en meget relevant målgruppe, siger Maria Marnow fra virksomheden mySupply ApS. 

- Vi er interesseret i samarbejde med studerende fra Aalborg Universitet, der kan hjælpe med markedsføring og udvikling af vores virksomhed. Jeg ser meget frem til messen, da det er første gang, at vi er med på den, forklarer N.H. Lindhardt fra Aabybro Mejeri.

- På messen markedsfører vi Jammerbugt Kommune helt overordnet som geografisk sted samtidig med, at vi fortæller om, at kommunen er en spændende arbejdsplads, hvor der er brug for mange forskellige typer af kandidater, slutter borgmester Mogens Gade.

Mød os:
Mød repræsentanter på Jammerbugt standen på Karrieremessen 2016 i Gigantium, Aalborg den 8. marts fra kl. 10.00 – 16.00.

Kontaktpersoner:
Erhvervscenter Jammerbugt: Søren Westergaard, erhvervskonsulent, swe@jammerbugt.dk, tlf: 72 57 89 83.

mySupply ApS:
mySupply ApS er én af landets førende konsulentvirksomheder med produkter og ydelser inden for e-handel i offentligt og privat regi, integrationsopgaver, samhandel og udveksling af elektroniske forretningsdokumenter. mySupply har medvirket i udviklingen af den elektroniske faktura, og virksomheden har mange små og store virksomheder blandt referencerne.

Aabybro Mejeri:

  • Aabybro Mejeri er en famillievirksomhed, der i dag ejes og drives af N.H. Lindhardt.
  • Vi har produceret mejeriprodukter siden 1888.
  • Vi producerer smør, flødeis, sorbet, energitæt is mv. Vi har over 100 varenr.
  • Vi har et mejeriudsalg, og en cafe på mejeriet ved Ryå.
  • Vi holder fast i traditioner inden for vores håndværk og udvikler hele tiden nye produkter.
  • Vi bruger lokale og danske råvarer, vi handler både med private, detailbutikker, catering og har lidt eksport.