Art Camp 2K16

Jammerbugt samt Mariagerfjord Kommuner og Kulturskoler indbyder i fællesskab unge fra hele den Nordjyske region til en camp med kunstnerisk udfoldelse, socialt samvær og et indblik i kunstens verden.

I efterårsferien og en weekend senere på efteråret kan unge dygtiggøre sig i kunst. Campen er for alle, der ønsker at udforske sin lyst og talent indenfor billedkunst. 

De to kunstnere Jesper Olsen og Marianne Thingholm vil i fællesskab undervise de unge i udtryksformer, teknikker og det at vove noget, eksempelvis ved at benytte stor skala. Der er tale om et internat, hvor der også vil være fælles kunstneriske aktiviteter om aftenen. Bl.a. skal de unge en tur på Kunsten i Aalborg. Efterårsferieugen afvikles på Tranum Strandgård og weekenden i uge 46 vil foregå i Hobro. 

Arrangørerne lover at de unge kommer til at lære meget og at de vil blive udfordret. Der har inden sommerferien været en casting, hvor de unge, der havde interesse i at deltage i ArtCampen deltog. Arrangørerne oplyser at der stadig er ledige pladser, hvis man skynder sig og at man kan finde oplysningerne på ART CAMP 2K16's Facebook-side eller kontakte sin kultur- eller musikskole. Projektet er støttet af KulturKANten.