Arbejdskraft til Migatronic

Virksomhedsservice fra Jammerbugt Kommunes Jobcenter formidler løbende arbejdskraft for virksomhederne i Jammerbugt Kommune.

Migatronic er et eksempel på en virksomhed, der har fået formidlet flere ansættelser via jobcenteret.

For eksempel henvendte Migatronic sig til afdelingsleder Jan Muff, da de akut havde brug for to nye svejsere i produktionen. Virksomhedsservice blev spurgt, om de havde oplagte kandidater, der kunne indgå i arbejdsstyrken på fabrikken i Fjerritslev. 

Allerede sammen eftermiddag havde Jobcentret formidlet kandidater til virksomheden, og Migatronic ansatte to af disse svejsere efter de havde været til ansættelsessamtaler. 

Vi har brugt Virksomhedsservice til rekruttering. De har fundet kandidater til os, og det er nogle rigtig gode folk, som passer ind i virksomheden. Vi har et rigtigt godt samarbejde med Jobcentret, og vi er meget glade for, at vi også kan få hjælp fra den kant. Det betyder meget, at vi får lokal arbejdskraft. Vi har erfaring med, at de medarbejdere, der bor tæt på virksomheden bliver længere i deres ansættelse. Det er noget vi lægger meget vægt på, siger produktionschef CarstenLevorsen fra Migatronic. 
Vi er selvfølgelig glade for, at vi kan hjælpe Migatronic. Det at vi kender virksomheden så godt, gør, at vi hurtigt kan finde egnede kandidater, siger afdelingsleder fra Virksomhedsservice Jan Muff. 
Vi gør alt for, at vi kan hjælpe vores virksomheder i Jammerbugt Kommune. Det er en rigtig fin service, at vi også kan varetage formidlingen af kandidater til de virksomheder, der mangler arbejdskraft her og nu, siger formand for beskæftigelsesudvalget Morten Klessen. 

Praktikværksted

På Migatronic har man igennem længere tid haft et samarbejde i gang med Jobcentret. På virksomheden har man en decideret enhed kaldet Praktikværkstedet, hvor borgere i kommunen med forskellige udfordringer kan starte i fx arbejdsprøvning. En del starter i det små, men får flere og flere timer og kommer efterhånden op på fuld tid. Går det rigtigt godt i praktikken, kommer de over i den egentlige produktion og kan her evt. opnå regulær ansættelse. 

Sommertider ansætter vi også nogle af dem, som har haft en del udfordringer. De falder rigtigt godt til her hos os. Vi har efterhånden mange eksempler på regulære ansættelser som et resultat af opstart i praktikværkstedet, forklarer produktionschefen.

FAKTA om Migatronic

Virksomheden producerer svejseudstyr af høj kvalitet til hele verden og hører til blandt de mest anerkendte leverandører. Deres 40 år i branchen og ekspertise inden for svejsning gør dem i stand til at tilbyde det fulde sortiment af svejsemaskiner – fra manuel svejsning til automatisering, samt tilbehør og serviceydelser. Læs mere på http://www.migatronic.com/da.