Velbesøgt Rejsegilde på Brovst Genbrugsplads

Fredag 17. august var en stor dag på Terndrupvej 77 i Brovst. Her var nemlig rejsegilde for hovedbygningen på den ”nye” genbrugsplads, der efter planen skal stå klar i slutningen af 2018.

Håndværkere, planlæggere og andre involverede i projektet mødte op for at fejre, at totalrenoveringen af genbrugspladsen nu er nået en vigtig milepæl.

Der er afsat over 22 millioner til projektet, der skal give genbrugspladsen i Brovst det samme løft, som borgerne allerede har oplevet på genbrugspladserne i Pandrup og Fjerritslev.

”Vi er rigtig glade for, at vi kan holde pladsen åben under renoveringen. I øjeblikket er det selvfølgelig lidt besværligt, men den nye plads bliver værd at vente på. Og indtil den er færdig, er borgere i kommunen velkommen til at benytte en af de andre genbrugspladser”, siger projektleder Tom Hansen fra Jammerbugt Kommune.

Selv om genbrugspladsen er åben imens byggeriet er i gang, er det i en noget mere indskrænket form, end beboerne i Brovst er vant til. Containerne har nemlig måttet rykke gevaldigt sammen, for at gøre plads til maskiner, materiel og håndværkere.

Når Brovst genbrugsplads står færdig, er det  med nedsænkede containere, ny plads til haveaffald og altså også den bygning, der fredag fik de nyopsatte spær prydet med en krans.

 Pølser og taler ved rejsegildet hører sig til