Test af borgere, der ikke selv kan møde frem til Regionens testcentre

Vi oplever lige nu, at rigtig mange henvender sig med spørgsmål i forbindelse med massetest.

Du kan finde hurtige svar på mange spørgsmål på Region Nordjyllands hjemmeside med "Ofte stillede spørgsmål" . Siden opdateres løbende. Finder du ikke svar her, kan du kontakte Regionen på corona@rn.dk.

Regionen har også udsendt information om, hvordan man skal forholde sig, hvis man af helbredsmæssige grunde er forhindret i at komme frem til test.

Særligt for borgere, der ikke selv kan transportere sig til Regionens testcentre

Hvis du i forvejen modtager tilbud fra Jammerbugt Kommune:

Jammerbugt Kommune hjælper Region Nordjylland med at sikre test af borgere med bopæl i de otte plejecentre og i kommunale botilbud og konkrete borgere tilknyttet hjemmeplejen samt konkrete børn og elever, der har behov for støtte hertil.

Hvis du tilhører denne gruppe, bliver du snarest muligt og direkte kontaktet af Jammerbugt Kommune for nærmere information. 

Hvis du ikke bliver kontaktet og mener, at du er udfordret på transport til Regionens testcentre, skal du selv kontakte den hjemmeplejegruppe, som kommer i dit hjem, hvis du modtage hjemmepleje. Ellers kan du kontakte Jammerbugt Kommune på telefon 7257 7777.

Hvis du IKKE i forvejen modtager tilbud fra Jammerbugt kommune:

For borgere, der ikke modtager tilbud fra Jammerbugt kommune, opfordres til, at familiemedlemmer og pårørende hjælper deres ældre forældre, bedsteforældre, naboer m.v. med at komme til massetest. Man kan med fordel booke en tid om formiddagen i ét af Region Nordjyllands Testcentre, hvor der er mindre pres på. Der vil desuden være stole at sidde på, hvis der kunne ske at være en kort ventetid. Yderligere spørgsmål kan rettes til corona@rn.dk

 

 

Se her...

Corona - Hvad betyder det for dig i Jammerbugt Kommune?

Corona - Få overblik over situationen

Symptomer og hvordan du kan forebygge smitte

coronasmitte.dk

coronasmitte.dk: Coronavirus/covid-19 i Danmark

Sundhedsstyrelsens vejledninger

Ofte stillede spørgsmål og svar om Corona

Følg kommunalbestyrelsesmøderne

Genbrugspladserne er åbne

Læs mere på derforjammerbugt.dk

Fang rotten med musen

Anmeld rotter

Den Digitale Hotline 7020 0000