Sommerkoncerter på Torvet i Blokhus

Igen i år kan gæster fra nær og fjern nyde godt af seks koncerter, som løber over stablen på Torvet i Blokhus. Programmet er sat, og det er en stor ære for Torvegruppen, et udvalg under Erhvervsforeningen Destination Blokhus at præsentere en række kunstnere, der hver især har et helt særligt repertoire bag sig.

Man kan ikke sige sommer i Blokhus uden at sige koncerter på Torvet! Således er det også i 2018 en kendsgerning, at der bliver et flot udbud af musikalske oplevelser i den populære destination. Torvegruppen har lyttet til de mange forskellige opfordringer fra publikum, og det er lykkedes at sammensætte et program, der tilgodeser de forskellige ønsker.
Hvert år lægger frivillige masser af kræfter i at forberede koncerterne på Torvet, og de møder med glæde frem og hjælper til med afviklingen af arrangementerne. Ligeledes er byens erhvervsliv beredvilligt med til at gøre det muligt at lade koncerterne være gratis for alle. Endvidere skal det også fremhæves, at Jammerbugt Kommune med stor velvilje bidrager til, at Blokhus er det musikalske fyrtårn i sommerlandet, som byen efterhånden er blevet berømt for.

år byder programmet på seks hovedkunstnere og fire opvarmningsnavne. Den første koncert spilles d. 5. juli, og koncerterne fortsætter derefter de næste fem torsdage.

5. juli Birthe Kjær
Opvarmning: Safari Band

12. juli Hjalmar Larsen
Opvarmning: The Bats

19. juli Johnny Madsen
Overmining: Back on Track Band

26. juli Kandis
Opvarmning: Safari Band

2. august Gas-Bi-Dua
Opvarmning: Romhandleren

9. august Die Herren
Opvarmning: Romhandleren

Opvarmningsnavnene går på scenen klokken 19.00. Hovedkunstneren går på klokken 20.30.