Seks kunstnere udstiller på forvaltningen i Pandrup

Fredag 7. september kl. 12.30 åbner Helle Bak Andreasen, formand for Kultur-, og Fritids- og Landdistriktsudvalget, udstillingen på Lundbakvej i Pandrup.

Udstillerne er:

Maleren Birthe Bækholm er uddannet skiltemaler og har gennem årene udstillet på de fleste steder i landsdelen, hendes arbejder er kendetegnet ved stærke farver og gerne landskabsmotiver.

Diana Madsens keramiske arbejder er kendt af mange kunstelskere og hendes finurlige stil gør hende til en fornem repræsentant for keramikken.

Wenche Vessel er tidligere gymnasielærer i billedkunst og viser gerne sine arbejder frem. Hendes glade heste og finurlige mennesker vækker megen glæde. Der er tale om keramik, når den er sjovest.

Jens Rubæk har altid elsket naturen. De ofte sort hvide billeder viser hans sans for det smukke i naturen, havet, skoven og stjernehimlen.

Jes Vestergård har udstillet næsten overalt i Vendsyssel og især hans malerier af badehusene i Løkken er populære. Jes Vestergård har tidligere udstillet i Pandrup.

Anna-Marie Gaarden har hele livet tilegnet sig viden om fremstilling af skulpturer. Efter flere kunstskoler og undervisning på Århus Kunstakademi er hun sprunget ud og klar til at udstille. Hendes arbejder er menneskestudier, gerne i stentøjsler, men også i bronze.

De seks kunstnere har udstillet flere gange sammen og er faste udstillere på påskeudstillingen på Tornby-Vidstrup Skole, hvor de i 2019 har 15 års jubilæum. Alle brænder for deres kunst og holder af en dialog med publikum.

Udstillingen kan ses til og med 4. oktober 2018 i forvaltningens åbningstid.