Særlige restriktioner i Jammerbugt Kommune

Efter pressemøde i statsministeriet torsdag aften 5. november 2020, bliver der fra i morgen og frem til mandag indført nye restriktioner for borgerne i Jammerbugt Kommune. De særlige restriktioner for Jammerbugt Kommune og seks øvrige kommuner gælder foreløbig frem til torsdag 3. december 2020.

I løbet af torsdagen har krisestaben i Jammerbugt Kommune opgjort, hvilke funktioner, der er kritiske i Jammerbugt Kommune, og hvilke der ikke er kritiske i forhold til udmeldingen på pressemødet. Vi følger selvfølgelig udmeldingerne og vil løbende holde borgerne orienteret på kommunens hjemmeside og sociale medier.

Jammerbugt Kommune arbejder fortsat med at få de endelige detaljer på plads. Borgere i kommunen får besked fra de afdelinger og institutioner, de er i berøring med, og på de platforme, de sædvanligvis får informationer på – f.eks. Aula. 

Ellers kan borgerne med fordel finde informationer om de særlige restriktioner i Nordjylland på: Hjemmesiden: https://coronasmitte.dk/restriktioner-i-nordjylland.

Region Nordjylland har tidligere i dag oplyst, at de er i gang med at øge kapaciteten og antallet af teststeder, så alle borgere i de syv kommuner kan testes. Jammerbugt Kommune samarbejder med regionen om det praktiske i forhold til teststeder mv., og borgerne får selvfølgelig nærmere besked om, hvor og hvornår teststederne bliver etableret lokalt på hjemmesiden og Facebook. Kommunen opfordrer alle borgere til at tage imod tilbuddet.

Se her...

Corona - Hvad betyder det for dig i Jammerbugt Kommune?

Corona - Få overblik over situationen

Symptomer og hvordan du kan forebygge smitte

coronasmitte.dk

coronasmitte.dk: Coronavirus/covid-19 i Danmark

Sundhedsstyrelsens vejledninger

Ofte stillede spørgsmål og svar om Corona

Følg kommunalbestyrelsesmøderne

Genbrugspladserne er åbne

Læs mere på derforjammerbugt.dk

Fang rotten med musen

Anmeld rotter

Den Digitale Hotline 7020 0000