Parcelhusgrunde til salg på Højbogårdsvej i Saltum

Jammerbugt Kommune udbyder nu 15 attraktive beliggende parcelhusgrunde på Højbogårdsvej i Saltum.

Størrelsen på grundene er på mellem 1.248 m² og 2.009 m², og ligger i kuperet terræn på samme side af hovedvejen som byens nyrenoverede skole, der kun ligger 250 meter væk.

Dagligvarebutik og naturområdet ved Nols Sø ligger også mindre end 500 meter væk.

Forlystelser som Fårup Sommerland er kun tre km derfra - med cykelsti hele vejen, mens Saltum strand, der er en af Nordeuropas bedste badestrande, blot er seks km væk.

Ideelt for børnefamilier – alt er samlet et sted

Den nyrenoverede Saltum Skole er en udeskole, hvor der lægges vægt på at lære om samfundet i samfundet og om naturen i naturen.

I umiddelbar sammenhæng med skolen ligger børnehave, vuggestue, SFO, Saltum Idrætsforening, klubhus, stadion og hal – samt KFUM Spejderne, der har 2 shelters, bålhytte og bålsted. Så alt er samlet ét sted til stor glæde for børnefamilierne.  

Naturskønt multiområde med et væld af outdoor aktiviteter

Multiområdet ved siden af Saltum Skole har både skov, sø og en hytte, der kan bruges året rundt. Området giver rig mulighed for bl.a. vandre- og cykelture i det dejlige skovområde. Der er ligeledes etableret teknikbane, hvor mountainbike kan øves.

Den lokale klub, Saltum Trim, holder ugentlige træningsaftener med løb og MTB, hvor alle både børn og voksne er velkommen til at være med.

For yderligere information om byggegrundene i Saltum kontakt Hanne Henriksen på tlf. 72 57 73 98 eller grundsalg@jammerbugt.dk eller se på www.derforjammerbugt.dk.