NordVirk vinder Handicapprisen 2017

Uddelingen af årets Handicappris 2017 foregik i dag hos vinderen selv; nemlig NordVirk. Temaet for prisen er ’Fællesskab’, og Handicaprådet ønsker med prisen at belønne NordVirk for deres initiativ, der sikret handicappedes adgang og deltagelse i et eller flere fællesskaber.

Vinderen af Handicapprisen 2017 er virksomheden NordVirk. Derfor forgik uddelingen også i NordVirks lokaler på Industrivej 8, 9440 Aabybro i eftermiddag. 

NordVirk er en erhvervsdrivende fond, som også er registreret som en socialøkonomisk virksomhed. Virksomhedens mission er at forbedre beskæftigelsesmulighederne for mennesker med autisme baseret på salg af brugt IT og IT-service ydelser som datamakulering, virusfjernelse og geninstallationer.

NordVirk blev indstillet til prisen, fordi de dagligt skaber en tryg og udviklende ramme for unge med autisme. Virksomheden er eksemplet på, at beskæftigelse giver mening, set i den store helhed. I trygge og støttende rammer udfører de unge et reelt stykke arbejde, som resulterer i et produkt, der er efterspørgsel på, som eksempelvis bæredygtige renoverede IT produkter.