Aktiviteter og koncerter i hele kommunen

Kulturskolen markerer åbningen for tilmeldinger til næste sæson med aktiviteter og koncerter i hele Jammerbugt Kommune.

Jammerbugt Kulturskole ligger ikke på den lade side i foråret. For at markerer, at det nu er tid at melde sig til holdene i næste sæson, arrangerer Kulturskolen aktiviteter og koncerter rundt i hele kommunen.

Derfor vil en stor del af kommunens børn og unge, i løbet af april og maj, få musikalskbesøg på deres skoler. Her kan de deltage i og opleve koncerter med lærere og elever. Ligesom der vil være information om de mange forskellige tilbud, Kulturskolen udbyder.

”Kulturskolen vil gerne ud til så mange børn og unge som muligt for at vise dem noget af det, man kan opleve i Kulturskolen. Det er forskellig fra skole til skole hvilke aktiviteter, der tilbydes, og det varierer ligeledes hvilke årgange, der får glæde af besøget. Ens for alle er det dog, at man vil se og høre eksempler på noget af det, der arbejdes med til dagligt i Kulturskolen”, fortæller kulturskoleleder Henrik Hammer”.

Jammerbugt Kulturskole udbyder en meget bred palet af undervisningstilbud, der giver alle mulighed for at beskæftige sig med og dygtiggøre sig indenfor de kulturelle fag.

”Vi håber, at vores mange tilbud, der spænder fra instrumentalundervisning solo og i grupper, over sammenspil, kor til billedkunsthold og danseworkshops mv., vil kunne opfylde nogle af de ønsker børn, unge og voksne i Jammerbugt må have, og at rigtig mange vil opleve glæden ved disse særdeles fornuftige aktiviteter”, udtaler kulturskoleleder Henrik Hammer”.  

Tilmeldingen til Kulturskolen omfatter både musikskole, billedskole og danseskole, selve tilmeldingen foregår online via hjemmesiden www.jammerbugtkulturskole.dk.

Der er åben for tilmelding nu, og der er mulighed for at tilmelde sig løbende hele året. Dog vi elever, der melder sig til inden 18. maj være med i første fordeling af pladser. Den nye Kulturskolesæson starter i slutningen af august.