Konkurrence til de verseglade

Er du skarp på versefødder, samspillet mellem ord og musik og det gode hook? Vi søger efter det bedste vers, der skal være Jammerbugt Kommunes bidrag til den nordjyske sang, som er en del af Kulturkaravanen 2018.

Kom med de gode finurlige ord, der beskriver, hvad der gør Jammerbugten særlig for dig. Du må sende alle de vers ind, som du kan nå at skrive, men kun ét vers bliver valgt som vinder.

Versene vil blive fremført onsdag 24. oktober 2018 kl.19.30 på sport- & kulturcenter Brovst, hvor alle vers er velkomne. Her samles kor og sangglade, og synger de vers, der er kommet ind.

En jury vil derefter afgøre, hvilket vers, der vil indgå i den nordjyske sang, og som senere på året vil blive indspillet.

Dit bidrag skal være inde senest søndag 21. oktober til projektkoordinator, Sofie Busse på sbb@jammerbugt.dk. Har du spørgsmål, så ring til Sofie på 41911193.

Melodi og noder til sangen finder du på www.kulturkaravane.dk, hvor du kan se bidrag fra andre nordjyske kommuner, samt hvilke aktiviteter du i øvrigt kan deltage i under kulturkaravanens besøg i Jammerbugt Kommune.