Jammerbugt Kommune er mest erhvervsvenlig i Nordjylland

Virksomhederne trives i Jammerbugt Kommune. Så godt, at kommunen topper blandt de nordjyske kommuner målt på bedste erhvervsklima.

På landsplan ligger kommunen på en 23. plads i DI’s årlige undersøgelse af service og de generelle forhold, som kommunerne stiller til rådighed for lokale virksomheder.

”Det er glædeligt, at Jammerbugt kommune ligger nummer ét i Nordjylland over kommuners erhvervsvenlighed. Placeringen er en direkte konsekvens af vores målrettede indsats for at styrke erhvervslivet. Det gælder blandt andet i forhold til at tilpasse vores rådgivning til det lokale erhvervsliv gennem dialog, men også i forhold til at have en smidig sagsbehandling”, siger borgmester Mogens Christen Gade.

Jammerbugt Kommune ligger stabilt i målingen af erhvervsklimaet, sidste år lå kommunen nr. to i Nordjylland.

Virksomhederne giver især Jammerbugt Kommune topkarakter for indsatsen med at informere og skabe dialog mellem virksomhederne, forvaltninger, medarbejdere og politikere. Her ligger Jammerbugt Kommune på en 15. plads på landsplan.

”Målingen viser, at Jammerbugt Kommune er attraktiv for nuværende virksomheder og dermed også for virksomheder, der ønsker at etablere sig. Både politikere og administrationen skal have ros for at have fokus på området”, siger Brian Bertelsen, der er formand for Erhvervs- og Turistrådet i Jammerbugt Kommune.