Informationsmøde om ophold på et Julemærkehjem

Er du nysgerrig på, om et ophold på et Julemærkehjem kunne være noget for dig eller nogen, du kender? - Så er du/ I velkomne til at komme forbi Julemærkehjemmet i Hobro, og få svar på dine spørgsmål. Fagfolk der arbejder med børn, der kunne tænkes at have gavn af et ophold, er også meget velkomne!

På Julemærkehjemmene bliver der taget hånd om børn i alderen 7-14 år, som mistrives i hverdagen, og som har brug for en ekstra indsats i forhold til at fremme barnets trivsel og sundhed. Det sker i tæt samarbejde med familien og det øvrige netværk.

De børn, der tilbydes et ophold, har ofte et lavt selvværd og har været udsat for mobning. Deres mistrivsel kan komme til udtryk ved, at de isolerer sig i hverdagen, har få eller ingen venner, føler ensomhed og har brug for at udvikle sociale kompetencer. En stor del af børnene kommer med overvægt.

Stærke resultater

På Julemærkehjemmene bliver børnene fulgt før, under og efter et ophold. Opholdet strækker sig over 10 uger. Resultaterne viser, at opholdet på et Julemærkehjem hjælper børnene til at få nye venner, at udvikle en større selvtillid og tro på sig selv samt i højere grad at kunne passe på sig selv og sin krop.

Ventetiden på et ophold på Julemærkehjemmet Hobro er pt. ca. 5 måneder

Et ophold på et julemærkehjem er gratis for familier og kommuner.

Tilmelding på telefon 98 52 19 33 eller hobro@julemaerket.dk

Har I allerede fået tildelt et ophold, er det ikke dette infomøde i skal deltage i.

Informationsmødet om ophold på julemærkehjem er torsdag 29. august 2019 kl. 15.30-17.00 på Julemærkehjemmet Hobro, Amerikavej 40, 9500 Hobro. 

Se her...

Corona - Hvad betyder det for dig i Jammerbugt Kommune?

Corona - Få overblik over situationen

Symptomer og hvordan du kan forebygge smitte

coronasmitte.dk

coronasmitte.dk: Coronavirus/covid-19 i Danmark

Sundhedsstyrelsens vejledninger

Ofte stillede spørgsmål og svar om Corona

Følg kommunalbestyrelsesmøderne

Genbrugspladserne er åbne

Læs mere på derforjammerbugt.dk

Fang rotten med musen

Anmeld rotter

Den Digitale Hotline 7020 0000